Ferdo tys rozbil celou diskuzi
Ano, lepší jsem neviděl, dneska se tomu Verstappen nepřiblížil. Uvidíme co bude dál
Já chtěl pouze okopírovat čas příspěvku a tohle všechno mi do toho ajťáci nacpali.
mentalbreakdown číslo 10 za dnešek za 3, 2, 1 …
Jó, to sis je neměl rozházet …
Este by som to uplne neodpisoval. Na titul to tiez nevidim, ale pockal by som si. V Suzuke mal na Mercedesy aj Ferrari, jedine McLaren bol rychlejsi.
Mercedesy aj McLaren moze spomalit TD ohladom flexi prednych kridel a uvidime ako sa vyvinie situacia so zadnymi kridlami.
Navyse pri zlom aute sa lahsie hlada vacsi zisk ako pri najlepsom aute.
Nie je to dobre, ale sezona je este dlha. Najskor by som ju odpisal v Holandsko po letnej pauze alebo v pripade, ze by mal jeden z pilotov naskok 100+ bodov. Zatial Max na Piastriho straca 5 bodov.
Tohle mi dělat neměli. Ještě stále jsem na ně rozzuřený za trampoty s novým mobilem.
To si byl ty jo?
Nejde o to, ci za to mohol alebo nie, ale McLaren moze argumentovat, ze mohol tam ziskat vyhodu co i len desatinu a mozno by ta desatina Landovi stacila na to, aby ho predbehol.
Ale podařilo se mi to smazat. Očekávám pochvalu.
Mmch, Hulk neprošel kvůli ohoblované desce. Ale tomu to může být jedno.
Ode mě bude chutnat obzvlášť.
To je normalne bolest pre oci pozerat sa na to aky si trapny a kazdy ta ignoruje.
Já měl strach o Leclerca, ten na začátku závodu brousil desku jako sterého brusiče syn.
Na začátku tam vůbec lítaly jiskry. Ale jestli to měli ostatní spočítané dobře, tak ok.
Spočítané. … Pirelli povolilo nižší tlak v pneumatikách pod běžnou mez, takže nové počty.
V RB uz robia napravu - asi cvicia pitstopy.
Přitom bobek je tak ztracený, že ani nevidí, že vývoj závodu plně potvrdil Maxovo skeptické hodnocení monopostu. Jeho skupina tu slintala nad Alonsovým P13 v Q, jako kdyby to bylo potvrzení jezdecké geniality uvedeného pilota, a přitom P16 v závodě se opravdu za rámeček nedává. Představy, jak s Hondou a Newewym bude Alonso bojovat o titul, jsou z oblasti fantasmagorie.
Když nechám bokem jejich “čtení” reality, Piastri nadělil po SC Russellovi cca 15 sekund za 22 kol, v jejichž závěru se už nikam nemusel hnát, což je jasný příznak dominance. Bohužel pro Red Bull, případně i Mercedes a Ferrari.
Samozrejme, P13 v Q bol majstrovsky vykon, ale P1 v Q v Suzuke bol priemerny vykon na top aute. Keby to videli Honziho rodicia, co tu stvara, tak ho zbavia svojpravnosti a odstrihnu od internetu.