Russell vysielacka dna. @Kiks konecne je vtipny.
Zarezal ho skor SC.
Vysielačky tento víkend sú tip top
Ja nemôžem …to je ■■■■■
Vždy bol …nič nové
Leclerc tvrdě, tak se mi to líbí
Aj to ale načo ho tak skoro stiahli z medium ? To nebolo treba, Max nebol ich problém
Dnes mozes kritizovat RB kolko chces, udelujem ti pravo a ostatnym beriem pravo obhajovat RB.
Piloti za to nemozu, ale to co predviedli pri pitstopoch a pri volbe tych hardov, to je cisty Binotto.
Podla mna to skonci koliziou medzi Norrisom a Leclercom. Russellovi sa pokazi auto, furt mu hlasia nejake mensie problemy, ktore prerastu do niecoho vacsieho. Piastri skolabuje, lebo mu nefunguje drink. Sir to odstavi, aby sa pomodlil za vsetky krivdy vo svete. A Gasly pred seba pusti Maxa, aby sa pobil s Oconom. Tym padom Max vyhra a moja vcerajsia manifestacia sa ukaze ako ucinna.
nechápem načo sú tie hardy. Miesto toho aby sa zlepšovali tak odchádzajú skôr ako softy a mediumky
Nikdy nebol, ale teraz mu to sadlo paradne.
Ja dnes ozaj dostanem infarkt
Ale double Mclarenu to dnes pokojne moze byt.
To zní velmi dobře
Ak Norris bude po tomto vikende P2, tak sportovy boh nebol doma od soboty.
Podle mě ti ta predikce nevyšla hned ze začátku
O síle McLarenu svědčí skutečnost, že Lando i s tragickým výkonem, jaký dneska předvádí, možná skončí P2.
Nech im uz nejebe u komisárov…ozaj za toto už nemôže…
On podľa mňa už elektriku toho auta absolútne neovláda
On už len krúti volantom
To auto elektronicky zlyháva jedna radosť
Ako vidis, su siedmy (mozno v cieli siesty). Ako povedal vcera Verstappen, cerstve hardy su jedina potencialna vyhoda, ktoru proti konkurencii mali, tak ich vyskusali aj s rizikom, ze na nich nebudu mat grip. V najlepsom pripade by tak ci tak bojovali o piate miesto s Hamiltonom. Bolo to kalkulovane riziko, ktore sa nevyplatilo.
ak sa mu otvára DRS tak je to DSQ
Nie ak dokážu že to bol technicky problém
Ale toto nie je problém čo ohrozuje ostatných
Tu evidentne zlyháva elektronika toho auta