Co by tam dělal, když maji Cowella jako TP?
Myslim, ze sa mozu inspirovat Red Bullom.
Ten ich oholil viac ako Slota Fica vo svojom primetime.
Do Ferrari bych ti přál Vowlese.
Je to chytrej, poctivej a férovej chlap. Hlavně umí mluvit a jde z něho aura vůdce.
Ferrari by ho zozralo a znicilo, to by si Wowlesovi prial?
Já bych přál Wolffa a Bonna do Ferrari k Hamovi
Nesežral. Postavil by je tam do latě.
Podívej se, co udělal s Williamsem. Jejich továrna a vybaveni vypada jak z roku 1970.
@Jos_Is_Back tak preto vyplo Ferrari rádio Leclercovi verejne do F1TV po závode. Toto povedal na Lewisa
to chces aby aj Ferrari pracovalo s vybavenim z roku 1970?
Čítal som. Po preteku to niekde písali, len som nevedel prečo jeho vysielačka nikde nebola. Zjavne si Charles myslel o tom to isté čo ja.
Montezemolo pláče, že je Kimi v Mercedesu, že by ho chtěl ve Ferrari. Že to byla jeho giga chyba, ze si ho nechal utéct.
Swap s Hamíkem inc.
Ten môže plakať, že vyhodil Todta a Schumachera.
Hamilton v mercedese by podla mna nemal ziaden prinos
To jak ked sa rozides s frajerkou a po polroku ste zase nachvilu spolu
Druhá šance může být mnohdy lepší.
Každá strana si uvědomí, co mu chybělo a čeho si cení a vztah to může prohloubit.
Nejdem moc machrovat so statistikou ale uprimne by som sa necudoval keby fo bolo v pomere 90% fiasko a 10% krasny dynamicky romanticky navrat
Vidim to stejne, Lewis nema zajem travit roky v tymu ktery neni v mistrovskem modu, pristi rok da jeste Ferrari sanci i kdyz jsem si 100% jisty ze jednal s Wolffem o navratu, bylo to videt na pilotech, muj tip je Russell s novou triletou smlouvou, Antonelli dostane 1+1, uvidime.
Wolff ho miluje stále. Hamík má rád Mercedes stále. Mercedes má rád Hamíka.
Je to daleko víc než 10%.
Podla mna mu Ham do planu hodil vidly ked oznamil prestup do Ferrari. Wolff snival ako 7 nasobny jazdi vedla novej hviezdy Antonelliho. To bol podla mna Totov dream.
Potom prisiel prestup do Ferrari a s Russellom uz nie je ta vysnivana dynamika stareho a noveho.
Tohle je dle mého Wolffův plán:
Vyhrát s Hamem vysněný 9 titul.
Předat žezlo Vowlesovi.
Být šéfem FIA nebo Liberty.