LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Co by tam dělal, když maji Cowella jako TP?

1 Like

Myslim, ze sa mozu inspirovat Red Bullom.

Ten ich oholil viac ako Slota Fica vo svojom primetime. :joy:

Je to tu :pinched_fingers::pinched_fingers::pinched_fingers::pinched_fingers:

(Fake news ale pssst)

3 Likes

Do Ferrari bych ti přál Vowlese.
Je to chytrej, poctivej a férovej chlap. Hlavně umí mluvit a jde z něho aura vůdce.

Ferrari by ho zozralo a znicilo, to by si Wowlesovi prial?

Já bych přál Wolffa a Bonna do Ferrari k Hamovi

Nesežral. Postavil by je tam do latě.
Podívej se, co udělal s Williamsem. Jejich továrna a vybaveni vypada jak z roku 1970.

@Jos_Is_Back tak preto vyplo Ferrari rádio Leclercovi verejne do F1TV po závode. Toto povedal na Lewisa

3 Likes

to chces aby aj Ferrari pracovalo s vybavenim z roku 1970?

1 Like

Čítal som. Po preteku to niekde písali, len som nevedel prečo jeho vysielačka nikde nebola. Zjavne si Charles myslel o tom to isté čo ja. :sweat_smile:

1 Like

Montezemolo pláče, že je Kimi v Mercedesu, že by ho chtěl ve Ferrari. Že to byla jeho giga chyba, ze si ho nechal utéct.
Swap s Hamíkem inc.

1 Like

Ten môže plakať, že vyhodil Todta a Schumachera.

Hamilton v mercedese by podla mna nemal ziaden prinos

To jak ked sa rozides s frajerkou a po polroku ste zase nachvilu spolu

4 Likes

Druhá šance může být mnohdy lepší.
Každá strana si uvědomí, co mu chybělo a čeho si cení a vztah to může prohloubit.

Nejdem moc machrovat so statistikou ale uprimne by som sa necudoval keby fo bolo v pomere 90% fiasko a 10% krasny dynamicky romanticky navrat

1 Like

Vidim to stejne, Lewis nema zajem travit roky v tymu ktery neni v mistrovskem modu, pristi rok da jeste Ferrari sanci i kdyz jsem si 100% jisty ze jednal s Wolffem o navratu, bylo to videt na pilotech, muj tip je Russell s novou triletou smlouvou, Antonelli dostane 1+1, uvidime.

Wolff ho miluje stále. Hamík má rád Mercedes stále. Mercedes má rád Hamíka.
Je to daleko víc než 10%.

Podla mna mu Ham do planu hodil vidly ked oznamil prestup do Ferrari. Wolff snival ako 7 nasobny jazdi vedla novej hviezdy Antonelliho. To bol podla mna Totov dream.
Potom prisiel prestup do Ferrari a s Russellom uz nie je ta vysnivana dynamika stareho a noveho.

1 Like

Tohle je dle mého Wolffův plán:
Vyhrát s Hamem vysněný 9 titul.
Předat žezlo Vowlesovi.
Být šéfem FIA nebo Liberty.