je to dobrý, už jen 2x

Že Aston ví, že bude 3 ze 7 závodů horší než Alpine, kterej ztrácí 0,3s jen na motoru, tak to je na zamyšlenou.
Ale no, těch 0,3s na motoru sis hezky vymyslel
Ale az od septembra 2026
Citas to odo mna prvy
Doufám, že se to nestane. V poslední době jsem vzal Ferrari na milost.
Tak proto se plácají okolo 8 místa
Horny + Max = titul = šťastný Jéža
Nechceš na dovču?
Král v Eiskingu říkal, že teď ve Spa slyšel, že je ve Ferrari nějaký průser pro 2026.
Ale, že nic říkat nebude. A pak říkal, že na predikce pro 2026 nebude dávat Ferrari vysoko.
Ale tak víš jak… Král slyšel, Král říkal…
Kral uz jednou slysel a rikal, potom musel do maranella na koberecek
Ten slyšel, že Binotto končí ve Ferrari před 2022 a víme, jak to dopadlo. Ale jestli chceš vědět o čem mluví Král - zdroje okolo Ferrari píší o extrémním řešení chlazení motoru, aby to nejvíce zeštíhlili, takže jdou all in, buď to bude fungovat nebo jim bude flambovat motor často a ježek s Norďákem budou chodit na terapie
Eisele řekl, že Hamilton působí odhodlanější, že rozchodil brzdy, že radí týmu s vývojem, blabla, že nabral po pauze novou energii.
A Král s povzdechem: “A to nechcete vědět, co jsem se dozvěděl ve Spa o příští sezóně. Ale nemůžu vám to říct, ale že to nejsou dobrý zprávy.”… A pak na konci řekl, “až budeme příští rok dělat predikce, tak Ferrari nebudu dávat vysoko.”
Jo pak vlastně něco říkal, že auto špatný a že by se měli seskupit a začít dělat něco pro příští rok.
Skoro to znělo jako kdyby na příští rok prděli.
No, možná to tak je a Sainz tak bude posledním vítězem ve Ferrari ještě po dlouhou dobu
Možná to je pravda. V poslední době je velký útěk inženýrů z Ferrari.
Myslíš, že by mohl být Antonelli - Hamilton swap?
Nikdy, vyloučeno, a už jsi se mě na to ptal Nevěřím že by chtěl Wolff Hama zpět, ten už má nos jinde.
Myslím, že by to bylo hezký pro všechny strany.
Ital do Itálie, Hamík domů.
Hezka to je akurat tak utopia
Vím že si to hodně přeješ a je jasné proč, snít se musí.