LIVE: Veľká cena Azerbajdžanu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

je to dobrý, už jen 2x :smiley:

1 Like

Že Aston ví, že bude 3 ze 7 závodů horší než Alpine, kterej ztrácí 0,3s jen na motoru, tak to je na zamyšlenou. :slight_smile:

Ale no, těch 0,3s na motoru sis hezky vymyslel :smiley:

Horny do Ferrari.

Ale az od septembra 2026

Citas to odo mna prvy

Doufám, že se to nestane. V poslední době jsem vzal Ferrari na milost.

Tak proto se plácají okolo 8 místa

Horny + Max = titul = šťastný Jéža

1 Like

Nechceš na dovču?

Král v Eiskingu říkal, že teď ve Spa slyšel, že je ve Ferrari nějaký průser pro 2026.
Ale, že nic říkat nebude. A pak říkal, že na predikce pro 2026 nebude dávat Ferrari vysoko.
Ale tak víš jak… Král slyšel, Král říkal… :slight_smile:

1 Like

Kral uz jednou slysel a rikal, potom musel do maranella na koberecek

3 Likes

Ten slyšel, že Binotto končí ve Ferrari před 2022 a víme, jak to dopadlo. Ale jestli chceš vědět o čem mluví Král - zdroje okolo Ferrari píší o extrémním řešení chlazení motoru, aby to nejvíce zeštíhlili, takže jdou all in, buď to bude fungovat nebo jim bude flambovat motor často a ježek s Norďákem budou chodit na terapie

1 Like

Eisele řekl, že Hamilton působí odhodlanější, že rozchodil brzdy, že radí týmu s vývojem, blabla, že nabral po pauze novou energii.
A Král s povzdechem: “A to nechcete vědět, co jsem se dozvěděl ve Spa o příští sezóně. Ale nemůžu vám to říct, ale že to nejsou dobrý zprávy.”… A pak na konci řekl, “až budeme příští rok dělat predikce, tak Ferrari nebudu dávat vysoko.”

1 Like

Jo pak vlastně něco říkal, že auto špatný a že by se měli seskupit a začít dělat něco pro příští rok.
Skoro to znělo jako kdyby na příští rok prděli. :smiley:

No, možná to tak je a Sainz tak bude posledním vítězem ve Ferrari ještě po dlouhou dobu :man_shrugging:

2 Likes

Možná to je pravda. V poslední době je velký útěk inženýrů z Ferrari.
Myslíš, že by mohl být Antonelli - Hamilton swap?

Nikdy, vyloučeno, a už jsi se mě na to ptal :smiley: Nevěřím že by chtěl Wolff Hama zpět, ten už má nos jinde.

2 Likes

Myslím, že by to bylo hezký pro všechny strany.
Ital do Itálie, Hamík domů.

Hezka to je akurat tak utopia

Vím že si to hodně přeješ a je jasné proč, snít se musí.

1 Like