Max ještě šetří pneumatiky na souboj s LN
Ono aj Baku je v tomto neuprosne. Ak sa na mestkej trati jazdec neciti v aute komfortne, tak sa to vzdy prejavi mimoriadnym sposobom.
Lewis si uz takto vyjazdil precedens v Mexiku, bez hanby a snahy zmestit sa na trat takto ziskal obrovsky naskok (Max ho potom len skopiroval, ked sa branil pred Vettelom a prebrzdil):
Hamilton’s and Verstappen’s cheat on Mexico GP 2016 F1 (youtube.com)
Vsak si precitaj ten clanok, ci aj ten som pisal ja, aby som ta oklamal? Presne ako som hovoril, vyvesil si si Hornerov dick na stenu a pripojil si sa k alzakom. Ale v pohode…
Už si zajel pro nový aby Landovi sebral nej kolo …
Tak napíše, že Ham dobrovolně zkrátil šikanu, ale dá text, kde je divebomb od Maxe, tak nevim no😄
Já jsem AD21 bohužel viděl. Viděl jsem i to první kolo.
Nebylo to stejné jako dnes Baku.
To vím jistě.
Takže lžeš, urážíš a kopeš, hezky ses zapojil do místní uderky
Keby je na zabere RB, tak Max uz je teraz DSQ.
Ty si k0kot alebo si kok0t? Pisu tam, ze sa zmestil medzi biele ciary. Nic neporusil.
Kto ma nos vpredu? A kto sa zmestil do zakruty? Uz viac dokazov nemas?
To zase ne, dnes si to vyjezdil.
Ta zatáčka je vlastně Hamiltonova. On jede race line a Verstappen tam pustil nesmyslnou divebombu a Hamilton mu musel uhnout.
Měl by sis to dostudovat závody, máš tam mezery.
Navíc to vyšetřovali komisaři, a ti řekli, že to bylo v pořádku, takže tomu taky nerozumí viď?
Nevysetrovali. Je to aj v tom prepise, ze tym, ze “spomalil”, tak ziadne vysetrovanie nebolo treba. LOL
Divebomba, ked sa zmestis do zakruty je nelegalna? Chudak Piastri…
Nemusíš ukazovat svoje dno, to už tu každý viděl
Poplackaj si nad Hornerovym dickom Urcite mas doma jeho repliku
Divebomba, co vytlačí soupeře není povolená, ale tak co to říkat člověkovi, co tvrdí, že Baku 2024 bylo stejný, jako AD21
Hlavne ked sa super sam rozhodne skratit si to, vsakze?