To je otazne, ci to doktora nadchne, keby boli v hre Verstappen a Hamilton, tak je Tsunoda mimo bodov. Doktor si vsima aj take drobnosti, on sa neda opit rozkom.
Ferrari ma velmi dobre auto. Iste, keby Verstappen neodstupil, tak by to uz ten zaciatok tisicrocia asi nepripominalo, no treba im uznat, ze cez zimu odviedli vybornu pracu, najma ked si to clovek porovna s Mercedesom. Len dufam, ze nevyfucia, ako v roku 2022.
Sauber vytváří rekord v počtu nejdelších pitech letos
Na prvych styroch miestach pekne len Ferrari a Mclareny. Navrat do casov z roku 2008.
Ham bol pretlaceny Elkanom , Ferrari malo slusnu jazecku zostavu , problem bol v aute. Dovod na angazovanie Hamiltona bol kvôli tomu ze ma vysoku marketingovu hodnotu a bol dostupny na trhu tak ho tam management pretlacil aj za tie nezmyselne peniaze.
skor som narazal na suboj s ricciardom, ten uz asi lepsi nebude a pekne unho plati, ze sa vsetko vracia ako bumerang
Len tie McLareny su nejak oranzovejsie. Nemaju ten strieborny vibe z tych cias.
Ricciardo si urcite este najde nejaku schopnu vyhovorku. To vcera sa mi v jeho podani velmi pacilo, ked tvrdil, ze v zasade isiel uplne perfektne, len bol bohuzial pomaly.
Pripomenulo mi to ten vtip o ruskych vedcoch, ktory zahajili projekt vyroby masla z hov.na. Polovicu uspechu sa im podarilo dosiahnut, nakolko mazat to ide, len zrat sa to neda.
Kebyze je Max prvy tak stale tam ma Ferrari oba monoposty v top3 a dost pravdepodobne by nemali velku stratu ak by vobec skoncili za Maxom
Keby mali preteky o dve-tri kola viac, bol by to este pekny suboj o druhe miesto.
Len ci bude mat Lando palivo na frajerenie do konca
hm Charles teda manazoval gumy na najrychlejsie kolo?
A není to smutný, když Sainz jede, jak jede? (Myslím z pohledu Leclerca)
russel zas premotivovany?
Omg do pi… Russell
Urcite. Prehrat s jazdcom, ktory bol s timu vyhodeny, je velmi mrzute.
Ty vola ten Medur
Russel moment …
dufame ze je v poriadku, vyzera to hrozivo