jemu zhorel bubon cely ci co sa stalo vlastne
Dobre ranko… Tak jeden vypadol a druhy kruzi sam. Nuda nie?
Cela brzda se rozpadla potom co začala hořet, tohle jsem videl snad poprvé
Nejsou ty boxy strašně brzo? Na to, že jsou to mediumky
jo su, akurat na to cumim, ja som myslel, ze mali softy, 10 kol na medky je fakt malo, to este pojdu raz pre medky/hardy ne
Vyzera to ze niekto nieco nedotiajol alebo co… Uvidime co povedia.toto nieje bežné po 3ch kolach ale aspon bude kopa sppkojnych ľudí
Tak to dopadá, když se rýpe do rýpe do šéfa týmu. Jos byl evidentně šťastný a nadšený.
To vypada na dva stopy minimálně
no uprimne, cakal som od tohto zavodu vela, ale ze sa toto stane a este Maxovi, to na mojom zozname nebolo
popravde som cakal safetycar v prvom kole
Ani ja som to necakal. Ale vyzera to ze sainz by to mohol dať. Ide dobre
obavam sa pitstopu, mozno aj preto poslali Leclerca prezut aby pokryl pripadnu chybu u Sainza
mam moralnu dilemu lebo aj tomu Landovi fandim sakra, top 3 je dneska suboj hodne na emocie
Jsem myslel, že Perez ma technical issue taky, alenon jen neudrzel pneu na zivu, RBR dnes nemá den
No ved toto ja sainzovi nefandim nijak osobne ale dneska si to odkruzi ako max vyzera to tak
Uz daco vyslo s RBR na Twitter?
Sainz zatial lieta. Ked Verstappen vydymel, tak som sa najskor potesil, ze konecne budeme mat trochu dramu, no pri pohlade na Sainza mam teraz skor pocit, ze zrovna dnes sme tym prisli o pekny suboj o vitazstvo.
Ferrari poď po double !
zatial len ze mechanical failure citam vsade
tvl aj Hamilton retired, co sa to deje
Hamík porucha. 15
ach to Sainz moc nevyuzil to prezutie
Alo stop pod VSC now please