Tu sa ukázal další problem mercedesu, že okrem auta, uz nemajú ani jazdca konkurencieschopného
Sainzovi lze leda zatleskat Velmi pod kontrolou.
Piastri, nebo Norris tak zdrželi Gaslyho, že zbytečně přišel o dvě místa.
Toto Wolff by mal nad Sainzom po dnesku uz urcite premyslat ako o volbe
Odvazil sa Sainz predtym, ako hodil svoje rukavice do publika?
Já Carlosovi vždycky věřil.
Haters ho teď poplácávají po ramenou.
Tak gn.
Vůbec se AM nechytal, tohle chce hodně silný vývoj, jinak je to velký špatný
A oba Hassy na bodech.
Nordischen points
Myslím že ne, co s tím budou dělat nevím, asi napomenutí.
A bude uvažovat Sainz o Mercedesu po dnešku, jako o volbě?
No nic… pekny den zatial… Double ferrarko. Simply lovely
po kom inom? redbul je podla mna mimo radar a nizsie je mclaren, kde uz tiez bol, aston, kde podla mna ostane este Alonso, vlastne aj kvoli tomu, na co narazas ty sam
No dufam, ze to nebude problem, ta pani od FIA vyzerala celkom nahnevane. Pamatam si, ze svojho casu v DTM diskvalifikovali Ekströma, ked si pred vazenim v parc ferme ulozil do vacku nejake flase s vodou.
I tak, Albon a Ricci gde?
Ferrari 1-2 a reporter Gunther
No zavání to průserem, ale raději nemyslet, nebylo by to uplně dobré pro F1 teď.
No ještě Audi projekt, uvidíme, ale po tomhle týmy musí vidět co Sainz dokáže
Jinak Leclerca 4b za Maxem a Ferrari 4b za RB jsem po 3 závodě nečekal
No, tak nakoniec celkom nuda, aj ked je samo o sebe napinave vidiet zmenu na cele.
K Verstapppenovi asi netreba nic velke pisat, tusim som po minulych pretekoch pisal, ze sa kazdym jeho vitazstvom zvysuje matematicka sanca, ze v dalsich pretekoch odstupi, tak som rad, ze mi vysla predpoved.
Ferrari potvrdilo, ze cez zimu odviedli skvelu pracu a postavili naozaj dobre auto a zasluzene beru double. Specialne Sainz naozaj skvely vykon. Pre Leclerca naopak teraz nastala nestastna situacia. Ako udajny buduci lider timu uz druhykrat po sebe jednoznacne prehral so Sainzom, ktoreho s timu vyhodili. To sa nemoze stat, akokolvek ide Sainz dobre.
Dobru formu ma aj McLaren, Norris isiel skvelo a zasluzene berie podium. Aj Piastri sa podla mna oproti minulemu roku v pretekovom tempe vyrazne zlepsil, ale dnes mu trochu uskodila zbytocna chyba. Ale vysledok by to aj tak nezmenilo.
Mercedes vyzera tragicky, rychlost je mizerna a dnes to zaklincovali Hamiltonove technicke problemy a Russellova zbytocna chyba.
Pekny vykon aj Haas, skvelo vyuzili sance a ziskali dvojite body.
A Williams tie body neziskal, to by sa aj celkom patrilo po tom potopeni Sargeanta.
Sainz to Bearman: “Good job boy, but hold my bear”