LIVE: Veľká cena Austrálie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ma pod podlahou specialni listu ala fantomas na hazeni sterku pod kola souperu.

Všichni už měli gumy na konci životnosti a musely se hodně šetřit kvůli taktice.
I když je Mergl mnohem lepší než Aston i Alpine, tak si myslím, že by se Kimi do předjížděcích akcí před přezutím moc nepouštěl.

1 Like

Klidně můžeš, měl tam i chybku v souboji s Piastrim, na druhou stranu lze namítnout, že v situacích, které vznikly po posledním SC, vycenil zuby. Čekal jsem, že Lando mu v závěru ujede na nějaké tři čtyři vteřiny a on se na něj těsně nalepil, tady za mě zase plus. Ale jestli 8 nebo 9, to nějak neřeším. Plus úplně čistou jízdu neměl ani Lando, který měl jinak výhodu lepšího vozu.

Ale ten bod opravdu neřeším.

Navíc Lando zase ustál tlak.

Malou dětskou motyčku a čekal až se na jeho stranu písečku přiblíží Alonso, aby mu hodil do vlasů písek? :grin:

1 Like

No neco takoveho, hehe.

1 Like

Mrknul jsem na časy a Kimi nikdy neměl lepší časy než ty poslední dvě Alonsova kola kdy zrychlil. Jak říkám, Alonso zrychlil a Kimi v tu chvíli nevypadal že přijde útok. Při tom mezi Alonsem a Strollem byla celkem mezera takže Kimi měl volnou trať.

3 Likes

Alex M. se snaží vyrovnat bráchovi? :smiley:

Snaží, nikdo jinej tam na to není :smile:

M.Marquez sa s nim pohra podobne ako pred dvoma tyzdnami.

2 Likes

Myslím, že Marc to bere hodně s rezervou, jinak by už dávno pláchl :smiley:

1 Like

Musi navodit dojem, ze to je zaujimave.

1 Like

Je to na levačku jakou má převahu.

1 Like

Mne sa paci ten Ogura aj dnes zatial velmi dobry vykon.

1 Like

Nema nekdo video vyjeti obou Mclarenu mimo trat? Nasel jsem jen kde je Piastri ale plus minus bez Landa, jen se tam mihne.

A prečo nebol Piastri na dostrel?

Ogura bol výborny už v Thajsku. Som na neho zvedavý. Na jeho porvú sezónu zatiaľ ide krásne.

1 Like

Se urazil a přestal závodit…

Tak podle všeho první závod, kde Adrian bude s týmem na okruhu bude Imola. Zároveň se podílí na připravovaných vylepšeních

2 Likes

Čekáme, věříme, fandíme :green_heart: Krok vpřed.

2 Likes

https://x.com/Nachez98_Backup/status/1901296589794091246

A to si fanoušek Kimiho, že si neviděl tenhle save?