LIVE: Veľká cena Austrálie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

… a najednou Puff zjistí že jemu už se to nespustí protože je počet volných slotů vyčerpán :smile:

2 Likes

Pro jistotu mu ještě změníme heslo, když spí. :face_holding_back_tears:

2 Likes

Startoval až ze šestnácté pozice a v hodně těžkých podmínkách s novým vozem.
Já myslím, že si Antonelli pozornost určitě zaslouží.

Moji získal a potěšil :wink: Nebude to žádný kroužič.

2 Likes

Toto udělal správně, že ho posadil do Merglu.

Mail jestli jde tak taky :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

To bude facek až se @PUFF probudí. :facepunch: :grin:

Roztoceny Charles bol este vzdy komfortne pred spolahlivym Hamiltonom.

A pak si s ním zahrajem to CSko, konečně bude mít duvod nás zabít a kruh se uzavře. :scream: :sweat_smile:

2 Likes

Hamilton odhadol na co v mokrych pretekoch ma. Boli to prve mokre preteky s cevenym autom. Nebyt Piastriho vyletu v parku tak skoncia obaja pekne za sebou. Ze bude Leclerc minimalne prvych par pretekov komfortne pred Hamiltonom sa cakalo.

1 Like

Proč Norris není jezdcem číslo 1 za dnešek? udělal výlet mimo trať, pozici si udržel. Max taky udělal dvě chyby a dost ztratil.

pretoze mal o sekundu rychlejsie auto. ale kludne by som ho dal na piate miesto. Ono medzi prvym a piatym nie je velky rozdiel. Mas pravdu, Norris mal na pleciach tlak, ze cokolvek ine ako 25 bodov bude z jeho strany strata. Za to by mal dostat kredit.

No, ale když měl o sekundu rychlejší monopost Max, tak si mu vždycky dával nejlepší hodnocení. Ale nevadí, ta debata tu byla. Podle mě si to Lando pohlídal i když měl nejrychlejší monopost

argumentacna barlicka, ale ok, da sa povedat, ze som zaujaty kedze fandim RB.

2 Likes

To je vlastne fakt a nie nazor.

Charles: „Máme niekde nejaký únik?“
Inžinier: „Únik čoho?“
Charles: „Moja sedačka je plná vody, myslím tým plná vody!“
Inžinier: „Tak to musí byť voda.“
Charles: „To sú ďalšie múdre slová!“

To mi připomíná:
Pane asistente, je to tmel?
Co jiného by to taky mohlo být? :grinning:

3 Likes

Tak fakt je, že Norris vyhrál. Pro někoho pohlídání si to je to, že by vyhrál o 30s bez chyby, pro mě to, že i přes chybu vyhrál a jeho vítězství se nějak zásadně neohrozilo

Koukam ono se po tech ctyrech modrych titulech jine win nez s 30s naskokem neuznava :face_with_thermometer:

Spoľahlivo nemusí nutne znamenať rýchlo. :sweat_smile:

Keď mal najlepší monopost Max, tak s ním nekosil trávu a nikto iný na víťazstvo ani len nepomyslel. :orange_heart: