… a najednou Puff zjistí že jemu už se to nespustí protože je počet volných slotů vyčerpán
Pro jistotu mu ještě změníme heslo, když spí.
Startoval až ze šestnácté pozice a v hodně těžkých podmínkách s novým vozem.
Já myslím, že si Antonelli pozornost určitě zaslouží.
Moji získal a potěšil Nebude to žádný kroužič.
Toto udělal správně, že ho posadil do Merglu.
Mail jestli jde tak taky
Roztoceny Charles bol este vzdy komfortne pred spolahlivym Hamiltonom.
A pak si s ním zahrajem to CSko, konečně bude mít duvod nás zabít a kruh se uzavře.
Hamilton odhadol na co v mokrych pretekoch ma. Boli to prve mokre preteky s cevenym autom. Nebyt Piastriho vyletu v parku tak skoncia obaja pekne za sebou. Ze bude Leclerc minimalne prvych par pretekov komfortne pred Hamiltonom sa cakalo.
Proč Norris není jezdcem číslo 1 za dnešek? udělal výlet mimo trať, pozici si udržel. Max taky udělal dvě chyby a dost ztratil.
pretoze mal o sekundu rychlejsie auto. ale kludne by som ho dal na piate miesto. Ono medzi prvym a piatym nie je velky rozdiel. Mas pravdu, Norris mal na pleciach tlak, ze cokolvek ine ako 25 bodov bude z jeho strany strata. Za to by mal dostat kredit.
No, ale když měl o sekundu rychlejší monopost Max, tak si mu vždycky dával nejlepší hodnocení. Ale nevadí, ta debata tu byla. Podle mě si to Lando pohlídal i když měl nejrychlejší monopost
argumentacna barlicka, ale ok, da sa povedat, ze som zaujaty kedze fandim RB.
To je vlastne fakt a nie nazor.
To mi připomíná:
Pane asistente, je to tmel?
Co jiného by to taky mohlo být?
Tak fakt je, že Norris vyhrál. Pro někoho pohlídání si to je to, že by vyhrál o 30s bez chyby, pro mě to, že i přes chybu vyhrál a jeho vítězství se nějak zásadně neohrozilo
Koukam ono se po tech ctyrech modrych titulech jine win nez s 30s naskokem neuznava
Spoľahlivo nemusí nutne znamenať rýchlo.
Keď mal najlepší monopost Max, tak s ním nekosil trávu a nikto iný na víťazstvo ani len nepomyslel.