Nie je dovod na rolling start, ved ani neprsi a nemaju ani monzunky.
Ale mladici zatial velka bieda. Bearman, Lawson, Hadjar test psychiky hned prvy vikend.
Nie je dovod na rolling start, ved ani neprsi a nemaju ani monzunky.
Ale mladici zatial velka bieda. Bearman, Lawson, Hadjar test psychiky hned prvy vikend.
Je, lebo FIA videla ako hadjar nabúral
Jedeeeeem, malem jsem to prosvih
To je dobre, na vysychajucej trati to bude napinave.
Par krat uz pre spray a bezpecnost dali a uz pri rozbehu ho bolo dost, dokonca ho spomenul ako moznost pred startom aj Horner…
O niečo vyššie dával nejaký link formulista1 a ešte sa tu spomínal TotalSportek.
To, ze novacik Hadjar nabural je chyba akurat sameho Hadjara, ini piloti problem nemali a ani nelietali von z trate. Nechajme ich pretekat a nerobme z toho pomaly simracing bez rizika.
Neodpratali to auto uz nahodou? Preco musime zo sportu este dalsich sedem minut cakat?
Říkaj to pravidla, 10 minut.
Skúšal som to otvoriť a po tých reklamách a adweroch som skoro ■■■■■ telefón o stenu, rakovina je tá stránka aj s tými ■■■■■■■■■■ reklamami.
Lebo pravidla hovoria o 10 min času na prípravu
Tak predsa ma este prsat.
Je to proces co nastavila FIA. Po potvrzení uklízení a možnosti závod je 10 minut okno na start
Budem si stat za svojim, podmienky su aktualne na standing start a zelenu. Je to kralovna motosportu a 20 najlepsich pilotov.
Aj ked FIA a jej “konzistentnost” dokaze vzdy prekvapit.
Dala som Kráľovi šancu s Eiselem dnes a idem pekne späť na F1TV a to ešte ani štart nebol
Já mám prázdné okno
Co sa ti na nom nepacilo za tu kratku chvilu? Ma svoje muchy, ale v kombinacii s Kralom su super obsahovo aj vtipom (nie kazdemu moze vyhovovat).
Zda se to jasny ale netroufam si tipnout na win tym ani pilota
Máš špatný radar
Otazka je, ci mas spolahlivejsie informacie ako Ferrari. Vzhladom na historiu ich strategickych rozhodnuti mozno aj ano.