LIVE: Veľká cena Austrálie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Nie je dovod na rolling start, ved ani neprsi a nemaju ani monzunky.

Ale mladici zatial velka bieda. Bearman, Lawson, Hadjar test psychiky hned prvy vikend.

Je, lebo FIA videla ako hadjar nabúral

Jedeeeeem, malem jsem to prosvih :bowing_man:

To je dobre, na vysychajucej trati to bude napinave.

1 Like

Par krat uz pre spray a bezpecnost dali a uz pri rozbehu ho bolo dost, dokonca ho spomenul ako moznost pred startom aj Horner…

O niečo vyššie dával nejaký link formulista1 a ešte sa tu spomínal TotalSportek.

To, ze novacik Hadjar nabural je chyba akurat sameho Hadjara, ini piloti problem nemali a ani nelietali von z trate. Nechajme ich pretekat a nerobme z toho pomaly simracing bez rizika.

Neodpratali to auto uz nahodou? Preco musime zo sportu este dalsich sedem minut cakat?

Říkaj to pravidla, 10 minut.

2 Likes

Skúšal som to otvoriť a po tých reklamách a adweroch som skoro ■■■■■ telefón o stenu, rakovina je tá stránka aj s tými ■■■■■■■■■■ reklamami.

Lebo pravidla hovoria o 10 min času na prípravu

Tak predsa ma este prsat.

Je to proces co nastavila FIA. Po potvrzení uklízení a možnosti závod je 10 minut okno na start

Budem si stat za svojim, podmienky su aktualne na standing start a zelenu. Je to kralovna motosportu a 20 najlepsich pilotov. :slight_smile:

Aj ked FIA a jej “konzistentnost” dokaze vzdy prekvapit.

Dala som Kráľovi šancu s Eiselem dnes a idem pekne späť na F1TV a to ešte ani štart nebol :rofl:

2 Likes

Já mám prázdné okno :smile:
image

Co sa ti na nom nepacilo za tu kratku chvilu? Ma svoje muchy, ale v kombinacii s Kralom su super obsahovo aj vtipom (nie kazdemu moze vyhovovat).

1 Like

Zda se to jasny ale netroufam si tipnout na win tym ani pilota :sweat_smile:

Máš špatný radar :grinning:

Otazka je, ci mas spolahlivejsie informacie ako Ferrari. Vzhladom na historiu ich strategickych rozhodnuti mozno aj ano.

3 Likes