Alonso dnes tiež nič.
Hmm, me moc nezaujal, ale vysledek fajn. Kazdopadne jezdecky projev na urovni, z novych nejlepsi.
Ten první stay out od Ferrari byl super.
Další měl přijít box a byla by možná bedna.
Chtěli až moc.
Verstappen a Russell dnes top. Max jeden širší prejazd, George síce v zábere moc nebol, ale to znamená, že asi išiel bez chýb. RB mohol zastaviť Maxa o kolo skôr a možno by aj viedol.
Opäť raz sa to potvrdilo, čo som písal. Piloti McLarenu na vode nevedia. Teda vedia, ak je trať pomerne suchá a oni majú o sekundu na kolo rýchlejšie auto. Prvé kolo čo začalo pršať v 2 zákrutách, keď boli na slickoch a oni obaja vonku z trate. Norris zjavne chyboval aj na konci a vďaka tomu sa Max dostal do DRS. Navyše tá tímová réžia to bol zárez Piastriho, že to ani Pérez v RB a Bottas v Mercedese nezažili. Prvé preteky sezóny. A ešte mu o par kôl povedia, že už môže pretekať, keď už vypadol z dostrelu. To už radšej mali ostať ticho a nechať to tak. Ale auto postavili raketu, to sa im musí nechať, vyškolili všetkých.
Leclerc hodiny. Hamilton síce bez hodín, ale predbiehali ho tam ako nováčika, obrana žiadna.
Nováčikovia tragédia. A Alonso sa chybou zaradil k nováčikom ako srandoval Antonelli.
aj Sauber nie ?
Sainz taky ne, prostě jim to smeklo, škoda pro ně, měli jet pomaleji, nebo nevím
Nebuď kyselej
Spíše kyselá ne?
Nevím, ale nepřišlo mi to, jako nějaká zásadní chyba, spíš AM je víc citlivej na ty přejezdy obrubáků
Uh, krome zaverecneho sprintu, s tou chybou a naslednym propadem na 15s mel dneska kupu stesti.
Přidal plyn na mokré barvě.
Klasická nováčkovská chyba.
Takhle tam jezdili všichni.
Mclaren mal smolu v tom že boli prvý a nemohli odhadnuť ako veľmi je trať mokrá. To je údel toho čo je prvý.
Tak Mercedes môže byť ešte rád, že sa zbavil Hamiltona
Ah sh1t, here we go again.
Opäť Alonso chyba a opäť hľadanie dôvodov v aute a všade naokolo len nie v ňom.
To víš, že jo ty mokrá barvo
Ja som ho mala na onboarde a išiel pekne.
Konzistentné, dobre tempo, a predbiehal asi najviac z celého poľa.
4 miesto si zaslúži.
Tak ako mal smolu včera dnes mal šťastie. Inak realisticky by aj tak dnes skončil asi niekde okolo 5 miesta ak by nemal zlú Q
Škoda toho trestu. Ale lepšie jemu ako prísť o pódium v tejto situácii.
Ak si pozrieš čo predvádzali nováčikovia tak Kimi to zvládol bravúrne.
Ale zase on na vode vie udržať auto na mieste, vždy vedel.
Aj keď umelecká vsuvka bola
Jako ale po tom restartu jsem u Ferrari čekal jejich atak dopředu, nemohoucnost.
Tiež si myslím, chceli moc nemajú nič.