LIVE: Veľká cena Austrálie 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Alonso dnes tiež nič.

1 Like

Hmm, me moc nezaujal, ale vysledek fajn. Kazdopadne jezdecky projev na urovni, z novych nejlepsi.

Ten první stay out od Ferrari byl super.
Další měl přijít box a byla by možná bedna.
Chtěli až moc.

Verstappen a Russell dnes top. Max jeden širší prejazd, George síce v zábere moc nebol, ale to znamená, že asi išiel bez chýb. RB mohol zastaviť Maxa o kolo skôr a možno by aj viedol.

Opäť raz sa to potvrdilo, čo som písal. Piloti McLarenu na vode nevedia. Teda vedia, ak je trať pomerne suchá a oni majú o sekundu na kolo rýchlejšie auto. Prvé kolo čo začalo pršať v 2 zákrutách, keď boli na slickoch a oni obaja vonku z trate. Norris zjavne chyboval aj na konci a vďaka tomu sa Max dostal do DRS. Navyše tá tímová réžia to bol zárez Piastriho, že to ani Pérez v RB a Bottas v Mercedese nezažili. Prvé preteky sezóny. A ešte mu o par kôl povedia, že už môže pretekať, keď už vypadol z dostrelu. To už radšej mali ostať ticho a nechať to tak. Ale auto postavili raketu, to sa im musí nechať, vyškolili všetkých.

Leclerc hodiny. Hamilton síce bez hodín, ale predbiehali ho tam ako nováčika, obrana žiadna.

Nováčikovia tragédia. A Alonso sa chybou zaradil k nováčikom ako srandoval Antonelli.

1 Like

aj Sauber nie ? :smiley:

1 Like

Sainz taky ne, prostě jim to smeklo, škoda pro ně, měli jet pomaleji, nebo nevím :grinning:

1 Like

Nebuď kyselej :smirk:

Spíše kyselá ne? :smile:

Nevím, ale nepřišlo mi to, jako nějaká zásadní chyba, spíš AM je víc citlivej na ty přejezdy obrubáků

Uh, krome zaverecneho sprintu, s tou chybou a naslednym propadem na 15s mel dneska kupu stesti.

1 Like

Přidal plyn na mokré barvě.
Klasická nováčkovská chyba.

2 Likes

Takhle tam jezdili všichni.

1 Like

Mclaren mal smolu v tom že boli prvý a nemohli odhadnuť ako veľmi je trať mokrá. To je údel toho čo je prvý.

3 Likes

Tak Mercedes môže byť ešte rád, že sa zbavil Hamiltona

Ah sh1t, here we go again.

Opäť Alonso chyba a opäť hľadanie dôvodov v aute a všade naokolo len nie v ňom. :clown_face:

5 Likes

To víš, že jo ty mokrá barvo :grinning:

Ja som ho mala na onboarde a išiel pekne.

Konzistentné, dobre tempo, a predbiehal asi najviac z celého poľa.

4 miesto si zaslúži.

Tak ako mal smolu včera dnes mal šťastie. Inak realisticky by aj tak dnes skončil asi niekde okolo 5 miesta ak by nemal zlú Q

Škoda toho trestu. Ale lepšie jemu ako prísť o pódium v tejto situácii.

Ak si pozrieš čo predvádzali nováčikovia tak Kimi to zvládol bravúrne.

Ale zase on na vode vie udržať auto na mieste, vždy vedel.
Aj keď umelecká vsuvka bola :joy:

Jako ale po tom restartu jsem u Ferrari čekal jejich atak dopředu, nemohoucnost.

2 Likes

Tiež si myslím, chceli moc nemajú nič.