Gratulujem Landovi a tímu McLaren k zisku oboch titulov, na toto som čakal 27 rokov… A pánovi redaktorovi Kubalovi prajem, nech ho od závisti aj porazí
Nevím jestli jsem něco nepřehlédl, ale mi se nezdálo, že by Yúki obranu nějak přehnal. Spíše FIA chránila Landa za předjetí mimo trať.
jeden ho dostal nelegalne darom od fiabullu, druhy ho vyhral
No ne, tady je samozř. řeč o minulom víkendě kdy ho Antoneli nešťastně pustil a to byli dva body ale to je samozř. nesmysl. Sezona má 24 podniků a tohle je závěrečný součet-toť vše.
Oblec psa a bez ven, nemas na to.
Dobre, pokojne sa moze Leclerc vyhovarat na auto aj dalsich pat rokov a dajme tomu v tom moze mat aj pravdu, len neviem, ako mu to pomoze v naplneni jeho ambicii, ak je teda jeho ambiciou byt majstrom sveta a nie najlepsim pilotom v historii, ktory doplatil na okolnosti. Lebo s Ferrari to prilis dobre nevyzera a nemam pocit, ze Leclerc ma kredit jazdca, kvoli ktoremu by bol McLaren alebo Mercedes ochotny menit svoju jazdecku zostavu.
Júki kličkoval a měnil směr, tím Landa vyhnal ven. To je asi interpretace komisařů a rozumím ji. Pokud byl Lando venku a odpustili mu 5 s, tak je naštěstí na Charlese najel a nehraje to ve výsledku roli, což je dobře.
este nikto nevie ake bude rozlozenie sil v 2026, a už vobec nikto nevie, že kto bude ako schopny to auto pocas novych pravidiel zlepsovat, cize to su absolutne nepodstatne spekulacie
Schopnostmi bych Leclerca postavil výše, koneckonců i Lando, o kterém si myslím, že není tak silný, v správném autě ten titul nakonec urval. Souhlasím ale s tím, že ve Ferrari se jeho kariéra dostala do krajně problematického bodu, v kterém mu hrozí, že nakonec odejde z F1 bez úspěchů, jaké by jinak mohl mít. Ale je to i debakl Ferrari, které má zvláštní talent prohospodařit výrazné jezdce (Leclerc není první).
a ver tomu že leclerc si angažma najde aj mimo ferrari, koniec koncov aj zak brown povedal, že leclercove pole/win ratio je vysledkom toho, že dostava na pole monoposty, ktore tam nemaju čo hladat, a drviva vacsina paddocku je nazoru, že minimalne v Q je leclerc uplne najrychlejsi, čiže si nemyslim, že teraz akože je zapykany vo ferrari a nikto ho nechce
Tady je hlavně otázka, jestli on sám dokáže udělat případně správnou změnu ve správný čas. To se strašně těžko odhaduje a roky mu taky přibývají. Osobně se nebojím, že by o něj nebyl zájem, je to jezdec vysoké třídy.
Lando dnes išiel ako majster sveta. Reči o tom, že je to najslabší šampión sú mimo. Maxo ukázal, že tie 4 tituly nie sú naáhoda. A cunoda len potvrdil, že v f1 bol zbytočne tak dlho.
Keďže Lando aj Oscar sú moji obľúbenci, tak mi to v podstate bolo jedno, ktorý z nich bude majster, ale o milimeter som to viac priala Oscarovi.
Lando napísal pekný príbeh, z totálneho dna sa s mclarenom vytiahol až na vrchol.
Titul je v správnych rukách.
ale kazdy jazdec je limitovany tym, aky dostane monopost, ferrari ho vytiahlo, bez nich by ani nemal zazemie a zdroje dostat sa do F1, jazdi najlepsie ako moze s technikou ktoru ma k dispozicii, rozdrtil kazdeho kolegu ktory mu prisiel do cesty, od vettela cez sainza až po hamiltona (čo su š■■■■■■■ jazdci), čiže z pohladu jazdca ani viac urobit nemoze
Alonso vypadá nejmladší, takže pohoda. 
to je hlupost
mclaren bol mierne najrychlejsi v prvej polke sezony, s tym, ze mal problemy v kvalifikaciach, v pretekoch bol rychlejsi viac, ale oni zastavili velmi skoro vyvoj prave preto, ze si mysleli, ze ta rychlostna vyhoda je dostatocna
rb ale kedze vedeli, ze buduca sezona je stratena tak vsetko vrazili do tejto a isli s vyvojom akoby to bol prvy rok novych pravidiel a nie posledny a v druhej polke bol rb rychlejsim autom ako mclaren a v niektorych pretekoch ako fakt vyrazne. ved to bolo vidiet uz aj na tom cunodovi, ktoremu davaju tretotriedne auto s odpadu co ostane po maxovi, ze to auto sa proste vyrazne zlepsilo
ale pocita sa vysledok na konci sezony a celkovo bol mclaren o trochy rychlejsi.
inak ako som pisal asi by ten priebeh sampionatu bol iny ak by v mclarene sedelv druhom aute liam cunoda, ci juky lawson 
presne tak ak by maxovi dali haas tak titul vyhra v polke sezony, ale kedze sedel v redbulle ktory ho limitoval tak skoncil tesne druhy 
Niektori ludia zabudaju za Alonso ma rad Norrisa kedze bol jeho rezervny jazdec a spolu jazdili aj v Daytone, kde bol Norris dokonca lepsi ako Alonso 
to som nikde nenapisal, rychlost RB ako monopostu je velmi tazko určiť, pretože evidentne tam druhy jazdec nema rovnake podmienky ako prvy, čiže to sa velmi tazko urcuje, dokonca tato sezona ukazala, že verstappen je v RB v podstate sef, respektive dokaze sefa vyhodit ak mu nevyhovuje
Proč by ho neměl mít rád??? Co to tu chceš zase za válku?