Myslim, ze Monza cisto by nestacila. Ale Piastriho nespocet krat zarezali na strategii kde stratil nejake body. Plus priratajme psychologicky efekt Monzy na Piastriho…
Čo ak bude mať Lando príliš ošúchanú spodnú dosku po výjazde mimo trať pri obiehaní Júkiho?
Ani moc nie. Ak bolo najrýchlejšie tak stále so spoľahlivostnými problémami. Leclerc fakt dokazuje, že so správnym monopostom by bol jeden z najrýchlejších, ak nie najrýchlejší z poľa.
Teď už to zachrání akorát DSQ za desku. Je potřeba měřit důsledně! 
Lando gratulacia 
Lando Norris. You are the world champioooooon…

yes, yes, yes… 
Stačila. To jsou tři body…
Jo. Jo! Jo!!! Yes!!!
Gratulácia Mclarenu a Norrisovi k zaslúženému zisku titulu majstra sveta!
Dami a pani… novy majster sveta…do nedavna
Lando No wins

Je to doma, aj konštruktérsky aj WDC.
Teď ještě posbírat žmolky a zvednout auto
.
Lando Mclaren
gratulacia
Komisári pome na to. Ešte je šanca.
Tak posílám
@Evap a gratuluji k titulu.
Max skvělé, alespoň výhra s číslem 71.
Fňuk, ale život jde dál.
Čo už no
, sláva víťazom, česť porazeným… 
Hádam budúci rok, to už príde aj na Charlesa, keď už aj Lando má titul
(#weakest#champ#since#Button)
Nezostava nic ine, nez zagratulovat Landovi k zasluzenemu titulu. Dnes to zvladol velmi kontrolovane, co vie byt ovela tazsie, nez sa zda, nie nadarmo sa v podobnych situaciach vacsinou veduci jazdec majstrom sveta nestal, na co pokne poukazal @Arafinwe. Na tom, ze to nebolo dokonale, vobec nezalezi. Bolo to dostatocne dobre a to sa pocita. V rozhodujucich pretekoch v zavere sezony dokazal zabrat. A je skvele, ze sa tim ako McLaren po tolkyxch tvrdych rokoch vratil v oboch sampionatoch na spicu, snad aj dalsi rok prehovoria do boja o titul.
Verstappen fantasticka sezona, vo vacsine pretekov zajazdil vysledok, ktory prekonal vsetky predpoklady a historickymi vykonmi z boja o titul spravil skvely suboj. Aj ked prehral, ukazal, ze je pravom stvornasobny sampion. Tie vykony bola radost sledovat. A na co by som tiez upozornil, oproti roku 2021 urobil aj obrovsky posun v tom, ze cely vyhroteny zaver sezony zvladol mimoriadne ferovym sposobom.
Piastri sa drzal lepsie, nez by som pred sezonou cakal a v mnohych ohladoch ma prijemne prekvapil. Jeho prva polovica sezony bola naozaj skvostna. Ale v tej druhej sa bohuzial trochu naplnili moje ocakavania, ze este nie je uplne pripraveny a trochu sa zlomil. Ale myslim si, ze treba vnimat aj ten skvely progres, ktory tuto sezonu spravil. Mozno na buduci rok…
V kazdom pripade, bol to nadherny suboj.
Ani neumím spočítat, kolik je mi teď let
. Ale je to tam a dál už mám klid, příště klidně někdo jiný.
Uz sne videli ako nezvlada tlak ked mal najlepsi monopost pol sezony