16 kol 24 sekund? 2 sekundy na kolo?
Ty si hovoril ze na Sky vychvaluju len Norrisa, Hamiltona a Russella. Co je zjavne bullshit kedze vychvaluju Verstappena permanentne a tvrdia ze je najlepsi.
Vrátil sa pred Norrisa kde aj bol, tak?
Aj ja som si myslel, ze pojde v rovnakom kole ako Piastri.
Nejsou povinné, ale Leclerc pitnutím udělal prostor pro Norrise a ten měl pitstop zadarmo.
McLaren jede takticky skvěle. Dneska mastrerpiece. 
To chápem, takto ale zase musia dúfať, že bude mať OK tempo a Oscar ho nestiahne príliš rýchlo. Hlavne ak by nedajbože malo byť zase nejaké SC v posledných kolách.
Keby ho dali ako Norrisa, tak by mal minimálne kolo na Piastriho ako undercut. Ale tak Hannah zrejme vie čo robí.
Ale ak by bol SC, tak Max moze ist bez problemov do boxov.
A 24s za Verstappenem, když byl u Verstappena 2s tak?
Leclerc ma medium Norris hard. Toto je skvela strategia? Keby Norris zostal vonku, mal by 20 sekund k dobru a Lec by ho nedohnal ani nahodou…navyse pitstop je riziko
Klidně může. Degradace je docela velká, čekal se závod na 1 pitstop.
A to si kde zobral? Akoze ked tebe robia zle, tak mas pravo ist proti pravidlam aj ty? Este nieco daj…
Napisem to separatne aj tebe. Si to znova pozri. Tsunoda mal dostat trest za weaving on the straight. Ni e za vytlacanie, lebo Norris tam mal miesta sakra dost. A mal byt potrestany za predbiehanie mimo trate
Max bude mat dobre tempo. V praci s pneumatikami je spica.
Ak bude mať dovtedy stále OK náskok na Oscara. Čo asi áno, uvidíme.
Čiže keby sa vrátil 2s za Verstappena tak ho predbehne? A keby áno, tak skončí prvý, Lando tretí a majster bude Piastri lebo mu nenatiahli stint?
Gratulujem Norrisovi k WDC. Síce s totálne odretými ušami, ale dal to. Budúci rok už na Ferrari nebude mať.
Ale Leclerc teď na to šlape. Bude z toho něco?
Co tu teď řešíš o tom, jestli by získal titul? Já se tu bavím konkrétně o strategii v tomhle závodě. Nechápu, proč máš potřebu zase něco přetáčet.
Riskoval by defekt a degradace v pozdějších fázích stintu není přímo úměrná.
Potřebuje prostě P3 a má ho strategicky plně pod kontrolou.
Ferrari su majstri sveta „buducich rokov” kazdy rok od roku 2009.
Nebude. Dojde za Norrisa a odidu mu gumy