Leclerc ještě manažuje gumy.
Teraz povedal I start little push
Lance zatím hodně slušně.
Max taky…
1515
@don.pindulanda
Aha, nemal. Ale mal ešte softy… Podľa mňa by bolo lepšie dať tie jedny mediumky a potom by mali na konci lepšie strategické možnosti. Buď by mediumky vydržali dostatočne dlho, aby nasadili softy, alebo by nasadili nové hardy, ktoré by boli rýchlejšie, než zjazdené hardy jazdcov, ktorí šli na 1 zastávku. Ale tak ja nie som stratég, takže neviem, či je moja úvaha správna. Na druhej strane, sú to stratégovia Ferrari…
Ferrari to myslí dobre, ale Sainz dnes nulová rýchlosť Lec ide úplne iné tempo na hard, som sa bál, že to je problém Ferrari ale ako Lec obul hardy, tak ide dobre
Ve srovnání se Sainzem na stejné strategii…
Som zvedavý na budúcu sezónu Piastriho, resp. na nejake jeho pokroky v práci s pneumatikami a pretekovou rychlosťou. Moc mu fandím, ale aj ako jeho fanúšik uznávam, že túto sezónu je overrated kvôli tomu, že je nováčik. Ak to bude o rok to isté, objaví sa určite i kritika. Ale ja pevne verím, že sa s tým autom časom zžije viac, nazbiera aj potrebné skúsenosti a bude atakovať Norrisa. Talent má určite veľký.
Čo inac hovorite na dnesnu F2? Za mna Pourchaire uplne nezasluzene, mal to vyhrat Vesti. No aj tak jeden z generacne slabsich rocnikov.
Bude nějakej crash? Potřebujeme Latifiho zpět
No jo, ale co s nimi dál? Lando by si podle dosavadních výkonů zasloužil v týmu hýčkat, podobně jako Max nebo Lewis. Oscar je ale opravdu velký talent, pokud zůstanou spolu, tak to jeden z nich může kariérně odnést.
Ferrari chce očividně víc času v tunelu
Tam uz je vymalovane
jj, pokud se nestane Mercedes tragedie se spolehlivostí, tak je vymalováno
Jedině že by Russell zase něco neviděl…
russell sa este moze premotivovat ku koncu a skusit to poslat do Leclerca
Pokial Mclaren nebude dominovat (co neocakavame ze jo), tak je to jedno. Mozu mat vyrovnanu dvojicu. Akurat by si Norris mohol odpustit tie britske hamiltonovske maniere, ked placa do vysielacky, aby ho pustil pred seba.
Carlos dnes niečo hrozné katastrofa
velmi slabe cely vikend