Já nějak nevím, co od nich čekat. Pořád je vidím jako juniorku RB, tak se nechám překvapit. Júki naplňuje slova Franze Tosta, že nováček potřebuje tři roky. Samozřejmě, někteří jsou dobří od začátku, ty nepočítám. Byla by ale škoda se piplat s pilotem a pak ho nevyužít, přinejmenším dobrý středopolař být klidně může, skoro bych řekla, že už je.
Myslím, že TR jako juniorka zůstane i nadále.
Hlavní rozdíl nejspíše bude v tom, že TR okopíruje systém Haasu a bude odebírat více dílů přímo od RB.
Snad to nepřeženou a TR alespoň trochu zůstane soběstačným týmem.
Momentálně budou juniorka bez juniorů, jak se to teda pozná ? Ale beru, že jim můžeme říkat béčko RB, to nabízí víc možností.
Béčko bylo TR vždycky i když v začátcích bylo lepší než RB a to prosím dost výrazně.
Tehdá na začátku dělal rozdíl Vettel, kterej byl ze všech býků zdaleka nejlepší pilot
Myslím, že TR mělo od Minardi lepší základ, než RB z Jaguáru.
aj Max začínal v TR
Tak to ťažko 15omylov
takze problem s maximalkou mala vlastne polovicka startoveho pola nie?
polovina startovního pole měla 3 nejnižší maximálku?
polovica ju mala porovnatelnu, alebo horsiu. 331 vs 333 je u mna porovnatelna nakolko DRS pridava 15-25 km/h.
To dost dobře nevychází
co ti na tom nevychadza? alebo sa ides hadat, ze 333 and 331 nie su porovnatelne maximalky?
O tom, že polovica ju měla porovnatelnu nebo horší, polovina pole je 10 pilotů. Btw ty delty 10/15km ti nesedí vždy, ale jestli myslíš, že Alo nedokázal předjet Piastriho díky něčemu jinýmu, než rychlosti na rovince, tak klidně
Podle mě mu Horner mačká tepnu…
Podle mě tě rymycka přeprala
je to jednoduche, mal horsie auto. Maximalka je o nastaveni a preferenciach. pozri na pereza.
Po novom roku najneskor