Jaké bych měl mít očekávání od jezdce, který všude všechno vyhrál, a je považovaný za jeden z největších talentů za posledních X let?
Mna by z dnesnych pretekov najviac zaujimala komunikacia Gaslyho s jeho pretekovym inizinierom.
Mozno sa skus inspirovat Norrisovou prvou sezonou, kde bol Sainz tiez o triedu inde, a to bol rovnako ako Norris v McLarene prvy rok.
Konzistentne vysledky a obcasne famozne preteky ci kvalifikacie, ktore Piastri ukazal, su ako skuska talentu absolutne dostatocne.
Samozrejme je dolezite, aby sa dalsiu sezonu posunul na vyssiu uroven. Ale som optimisticky, ze sa to stane.
- 2022 2. 2018 3. 2019 4. 2023 5. 2021
2019, 2018, 2022, 2020, 2021
V podstate tym zoradil vykonnost auta od najlepsej po najhorsiu.
Možná jsem z jistých důvodů na Piastriho moc přísnej, ale ty jsi na něj zase moc hodnej.
Závodech potřebuje ještě hodně zabrat.
Ale tými majstrami sveta sa stali v tom dominantnom mercedese.
Na dominancii RB tohto roku má leví podiel aj výkon Maxa.
Podle mě se ve Ferrari hraje špinavá hra proti Sainzům.
A to jim nakonec zlomí vaz i na 2026.
Ve Ferrari se jede dlouhodobě agitka vůči Sainzovi. hlavně, co se týče vlastních fans a jejich mínění.
Samozřejmě, že má. Ale Ham získal tituly i v nedominantnich monopostexh, Rosberg měl na titul, tak či tak
Agitka proti Sainzovi? Skôr Sainz proti Leclercovi.
“The most important thing is that Carlos has gone from less to more. He has had six retirements, which have heavily penalized him in terms of points, but he has ended up going well, fast and comfortable. We saw that with his pole position lap in Austin and in the last two races. Next year’s car has good changes compared to what made him uncomfortable in 2022” – Carlos Sainz Sr explained in an interview with Dazn Formula 1, as reported by Soymotor.
Tak dnes celkom super den. Verstappen. Bagnaia. 10km chôdze. Krasny šalát s masom. A dufam teda ze este VLHOVA vyhra slalom
Já to nijak nesleduju, ale nechat tam oba bude problém. Já bych vsadil na Sainze.
Sainze veme Seidl.
Čeká se na 2025.