LIVE: Veľká cena Abú Zabí 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

1 Like

Ale Wolff mu tam několikrát hlásil že je druhé, ne-li nejrychlejší auto na trati. :smiley:
Nečekal jsem že ho Alonso po tom druhom pitu dá, když ho hamilton undercutnul.

1 Like

Srdcař

15151515

1 Like

Čo mu mal povedať, ze je na ■■■■■ ? :smiley:

Jako když se Alo zasekl za Paistrim a šlo to chvíli z kopce, tak jsem si říkal, že je vše vymalovaný, ale nakonec ne, jsem rád, že jsem se netrefil s tipem, že Alo skončí P7 v PJ

2 Likes

že má zabrat, protože potřebují body

O to viac teraz mrzí ten Singapure. :slight_smile:

2 Likes

Taky jsem to viděl zle, všechny pity byly o ztrátě pozice.

Možno sa bál že je lewis moc senzitívny :smiley:

2 Likes

Je to tak, Alonso neměl moc čistý zavod, vždycky po pitu mu to těsně nevyšlo. Ale tempem vyrovnaval Piastriho.

2 Likes

No a Alo je po Maxovi a Perézvoi jezdec s nejvíce podii, to není špatná bilance :slight_smile:

3 Likes

Ne, ale smutný nebudu, když je to pilot, kterému fandím.

Doufám v napínavější sezónu, ale s @Unleash_the_lion jsme se včera shodli, že pokračování dominance je realističtější očekávání než vyrovnaný boj o titul. Mercedes je konceptuálně nejistý, McLaren navzdory impozantnímu vývoji na RB stále ztrácí a Ferrari přepracovává filozofii monopostu, zatímco Red Bull s předstihem vyvíjí evoluci letošního vozu. S kterým MV bez problémů ovládl dnešní závod, ačkoli RB letos vůz takřka nevyvíjel.

Ale nechme se překvapit.

Ale tohle bude Norrise srát, až 6 místo v PJ :crazy_face:

2 Likes

Zase bude vařit a míchat kafe legendě. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Ako povedzme si úprimne na začiatku sezóny by mohol o tom iba snívať :smiley:

1 Like

To už by byla nepříčetná bilance úplně. 18 výher MV in a row…

I tak, po Singapuru Max sedm výher v řadě, to je samo o sobě pořád 3. nejdelší šňůra.

no nic, zapinam elden, nemam dost bolesti dneska

2 Likes

No kdo by si vsdil na to že to 4 místo udrží :smiley: Tomu jsem moc nevěřil, ale v podobný scénář jsem doufal. Tlačil jsem Pereze dopředu jak to šlo, říkal jsem si Alonso nezdržuj ho, musí předjet ještě Norrise a ten je daleko.

1 Like

Budou dávat posezónní testy?

1 Like

Ak začnú dominantne aj na jar, tak prekonanie tých 10 víťazstiev v rade nie je tak nereálne :smiley:

Bed ohľadu na to komu fandím, tak si myslím, že RB bude stále vpredu aj budúci rok.

1 Like