LIVE: VC Veľkej Británie 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Takových beden ještě bude. Jen mundůr si přebarví do červené.

Všude jsou uváděni jako autoři S & G. V tomhle případě se, Ferdo, asi pleteš. :wink:

1 Like

Zrovna jsem si vzpomnel na to nekonecne objeti s otcem, to byla sila :dizzy:

1 Like

Hudba me moc zajima rekl bych stejne jako F1 a nekoukam na roky vydani, celkove. Jo, vylozene autorskych veci v 70tkach u nas moc nebylo, spis textari, takze tam fakt malo, ale ten trend predelavek byl celosvetovej, delali to vsichni nejen u nas.

Je to dost možné. Třeba jenom použili pouze motiv hudby.

1 Like

Od leta dat sancu Ricciardovi a ak v RB bude rovnako neviditelny ako je vo VCARB, tak od noveho roka Hulk, ktory si konecne dojde po to podium. :fire:

nikto nevie lepsi patos ako Lewis, to sa musi uznat.

2 Likes

Je to krásné a dojemné. :smiling_face_with_tear::slightly_smiling_face:

1 Like

https://www.motorsport.com/f1/news/cooling-or-secret-suspension-revision-mystery-beneath-mercedes-nose-vanity-panel-change/10633219/?s=09

Aktivní zavěšení, to je jasný

Proč to maj ale velký jak dveře do vrat :smile:

1 Like

Možná jo, dneska jsem o tom přemýšlel v práci. :smiley:
Že mají aktivní zavěšení, a vždycky se jim tuhost přepne při projetí určitým sektorem, že to neovládá řidič z auta, ale je to automatizovaný. :smiley:

1 Like

Co jsem četl, tak Alison má radši mechaniku na úkor aerodynamiky.

Vlastně něco podobného, jak říkal Enzo. “Aero je jen pro ty, kteří neumí postavit motor.” :smiley:

1 Like

@Situs Mercedes už na začátku roku přišel s možností posouvat rozložení předního zavěšení mezi trenaly a Q, bez toho, aniž by museli to celý rozkládat. Jestli to posouvají na tuhle hranu s “vyrovnáváním” během jízdy, tak by mě to fakt nepřekvapilo. Šlo by o mechanický princip, když najednou na část obrubaku, tak se to posune skrz možnost měnit, ale je to na mechanicky

1 Like

Třeba to není žádná novinka.
McL a RB mají pull rod vepředu, takže možná dělají to samé, akorát to je méně vidět. :slight_smile:

V tom pripade posledne roky Newey dost skolil vsetkych motorarov do jedneho. :slight_smile:

Dik, skoda ze to Piola nema v detailni kresbe, zatim jsem nic nenasel.

3.15, a hotovo.

1 Like

Kresbu jsem ještě nikde neviděl. Ale určitě časem bude.

1 Like