Takových beden ještě bude. Jen mundůr si přebarví do červené.
Všude jsou uváděni jako autoři S & G. V tomhle případě se, Ferdo, asi pleteš.
Zrovna jsem si vzpomnel na to nekonecne objeti s otcem, to byla sila
Hudba me moc zajima rekl bych stejne jako F1 a nekoukam na roky vydani, celkove. Jo, vylozene autorskych veci v 70tkach u nas moc nebylo, spis textari, takze tam fakt malo, ale ten trend predelavek byl celosvetovej, delali to vsichni nejen u nas.
Je to dost možné. Třeba jenom použili pouze motiv hudby.
Od leta dat sancu Ricciardovi a ak v RB bude rovnako neviditelny ako je vo VCARB, tak od noveho roka Hulk, ktory si konecne dojde po to podium.
nikto nevie lepsi patos ako Lewis, to sa musi uznat.
Je to krásné a dojemné.
Aktivní zavěšení, to je jasný
Proč to maj ale velký jak dveře do vrat
Možná jo, dneska jsem o tom přemýšlel v práci.
Že mají aktivní zavěšení, a vždycky se jim tuhost přepne při projetí určitým sektorem, že to neovládá řidič z auta, ale je to automatizovaný.
Co jsem četl, tak Alison má radši mechaniku na úkor aerodynamiky.
Vlastně něco podobného, jak říkal Enzo. “Aero je jen pro ty, kteří neumí postavit motor.”
@Situs Mercedes už na začátku roku přišel s možností posouvat rozložení předního zavěšení mezi trenaly a Q, bez toho, aniž by museli to celý rozkládat. Jestli to posouvají na tuhle hranu s “vyrovnáváním” během jízdy, tak by mě to fakt nepřekvapilo. Šlo by o mechanický princip, když najednou na část obrubaku, tak se to posune skrz možnost měnit, ale je to na mechanicky
Třeba to není žádná novinka.
McL a RB mají pull rod vepředu, takže možná dělají to samé, akorát to je méně vidět.
V tom pripade posledne roky Newey dost skolil vsetkych motorarov do jedneho.
Dik, skoda ze to Piola nema v detailni kresbe, zatim jsem nic nenasel.
3.15, a hotovo.