Jsme rasisti a fašisti a husiti a smažíme děti k večeři
Jak se psávalo ve starých textech pravdivých.
Poznáš?
Oi
Na motorvý oddělení by měl jít hned. Četl jsem, že Mercedes na motorvý oddělení o něj má právě zájem
Teraz asi budem “devils advocate”, ale myslim si, ze aj ked sa ex-post ukazalo ako nespravne, rozhdonutie Ferrari prezut Leclerca na inters vobec nebolo take hlupe, rozhodne sa nechytalo na to fiasko, co predviedol McLaren s Piastrim a Leclerc si to do velkej miery zapricinil sam.
Dovod jeho zastavky podla mna nebola viera Ferrari vo velky dazd, ale to, ze sa Leclerc na trati neskutocne trapil. Za par kol sa rozostup medzi nim a Sainzom zvacsil z asi 6s na priepastnych 14s, za takych okolnosti mi pride naozaj neudrzatelne, aby sa Leclerc takymto sposobom dalej motal na trati. Neviem, ci si znicil pneumatiky jazdou za Strollom, ale jeho rychlost bola v kazdom pripade hrozna.
Ferrari malo na vyber bud ho prezut na dalsiu zmes suchych pneumatik alebo vyuzit zacinajuci dazd a zariskovat rovno s intermedialkami. Nechat ho na trati nebola opcia. Z toho hladiska je aj vysvetlenie Vasseura absolutne pochopitelne, ze vzhladom na Leclercove trapenie na trati zvolili agresivnejsiu strategiu.
nj, len chudak zabudol tancovat dazdovy tanec popri tom trapeni
trápil sa lebo na tom specu neodjazdil žiadnu závodnú vzdialenosť a nemal setup
Blikol ti alert pri slove “stereotyp” ako pravemu liberalikovi a donutilo ta to skoro po tyzdni napisat komentar? Radsej napis nieco k pretekom a sra.cky nechaj Honzikovi, ten je na to odbornik.
Ale ale, to uz znie ako vyhovorky.
Spa je hlavne (spolu so Suzukou) asi najkomplexnejsi okruh v kalendari, ktory ma vsetko. Ked je premenlive pocasie, tak je to uz len bonus k tomu.
Sme mladí, krásní a inteligentní
Každý nás bude mít rád
Jestli se rozlobíme nebudem zlí
Možná se budeme i smát
Tomu ver, ze poznam. Toto je presne hudba, ktora niektorym nevonia, lebo sa tam castokrat spieva pravda (nie konkretne tato pesnicka, ale celkovo skupina), ktoru nechcu prijat.
Jsem rád, že jsme na stejný vlně, dneska je to vzácnoat vyrůstal sem na tom, bylo to moje mládí, nebo spíš puberta.
tvl ja by som mozno doma na SK este platnu Demise niekde vyhrabal
Dnes je ta hudba snad este pravdivejsia ako v dobe ked vznikala.
Sice to uz nie je Orlik, ale mam jeden playlist na Spotify, kde je taky top vyber Orlika a Daniela a toto je jedna z mojich najoblubenejsich. Krasna melodia, spev, vsetko.
@Hedgehog ani som nevedel, ze tu je tolko fandov dobrej hudby.
Na Landy jezdíme pořád, je to srdcovka
68 je zrovna ta ze slabších
Ten vylet bych chtel videt z horni kamery, zahada
Nevies odpovedat?