LIVE: VC Veľkej Británie 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ja k tomu prvému stintu mám už len vo dvojici Mercedesu jednu malú poznámku.

A to bez toho aby som čokoľvek uprela Lewisovi či Landovi.

A trošku to aj súvisí s tým čo som napisala o Oscarovi. Od neho ja výsledky a perfektný výkon ešte nečakám, čakám ho od Landa. A ten ho rovnako ako George už pár krát nedoručil…ale je lepšie urobiť to teraz tieto chyby. Lebo z nich sa veľa naučia. Za mňa Lando urobil fatalnejsie chyby ako George ( aj keď nie na oko). Ako ten sám povedal v Španielsku mal som 3 reálne šance na Win. 1 mám, jeden som presral sám, a jeden bol mimo mňa ( Bahrain 2020).
Lenže ako tu niekto už dal = Lando mal posledných 5 VC vyhrať minimálne 1-2 ! A nedokázal to = aj svojim prispením.

Za mňa OK učí sa, a zdalo sa že má výhodu že tam bude znova skôr ako GR v tejto situácii, že to má dokonca aj Oscar. Našťastie už to nemusí tak byť.

Max vie vyhrávať lebo ma tie skúsenosti, Lewis takisto …ale tá krivka sa preskocit nedá…

Takže Oscara absolútne nedokážem kritizovať…ten potrebuje proste čas a situácie v ktorých je a naučiť sa veci ktoré sa inak ako jazdou nedajú. Mohla by som sem dať copy paste čo som nedávno pislala o GR. A maju obaja tu krivku raznejsiu ako mal Lando…ten tam ide pozvoľna a aj napriek tomu že oči sa otvárajú stále nemá väčšina pocit, že už musí, čo je veľká výhoda.

A späť k pointe ktorá len potvrdzuje všetko toto.

Údajne GR mal problém s pneu a nemal tempo LH.

Posledné VC ( v Kanade urobil jednu z tých nevyhnutných chýb) ho ale má minimálne rovnaké ak nie lepšie. A pneumatiky už nezničí ( súvisí aj s tým že Marcus sa spamätal).

Dnes do poruchy bol lepší a rýchlejší. A krásne udržoval tempo aj gumy. A ukázal to v poslednej dobe viac krát. To tempo Lewisa mať vie a neporaza ho šťastím …
Preto aj nie som pokrytecka a nevykrikujem na Landove chyby. Tak ako sa kričalo mne…lebo mne to divné proste nepride a ani ako znak nedostatku talentu oproti iným.

Čo sa týka Mercedesu mokré sa obom udialo to isté len skôr alebo neskôr takže tam to je jedno. Tam im to dnes nešlo.

A následnej bol GR presne tam kde povedal = FU*KED :rofl:

Pointa je, že mnohé sa dá naučiť, len to chce čas. A jak to pozbieraš tak aj jazdecký za zrazu vyrovnás komukoľvek, ak to v sebe máš a chyby odídu, stanú sa menej častými.

Platí pre Georga, Landa aj Oscara. Preto vyčítam len McLarenu, im nie

Lebo oni na to majú, má na to aj auto (.čo prípad GR nebol) ale McLaren to dodrbe

1 Like

lenze kolo hore dole a tu ludia vidia, preco McL nevyhrava zavody. Keby im to vyslo tak by sa pisal opak, pritom nikto by netusil preco im to vyslo. Naco pisat, ze to mali spravit inak ked to viem iba na zaklade vysledku? Keby tito odbornici v komentoch mali rozhodovat o strategii tak by sme videli.

Ako som pisal, po druhom pitstope stale mohli byt prvi, keby prezuli perfektne a Norris pekne zastavil kde mal.

Má jedna o sedače u dvou konkurentů. Čast peněz dostane od Tridentu zpět

1 Like

kiezby tam bol strk

Stále si myslím, že Max se nikam nechystá.

Ale fandím pilotovi, takže když bude v Mercedesu, budu mu fandit v Mercedesu. Sebovi jsem fandil v Red Bullu, Ferrari i Astonu.

3 Likes

George a UK je uz skoro ako Charles a Monako.:woman_facepalming::rofl:

2 Likes

Tak to by bolo skvele - nechcem aby skoncil, myslim ze ma na dobre vysledky :+1:

1 Like

Je mi ho líto, musí to být těžké rozhodování. Ale tohle je úplně racionální, tohle jsou čistě vyhozené peníze, které horko těžko na sezónu sehnal. Kéž by se mu podařilo sehnat něco lepšího.

1 Like

Nevím, myslím že v článku je vše podstatné.

1 Like

Emocionálně tam může být i zklamání fanoušků. Těch má McLaren dost a auto poslední dobou působí natolik dobře, že jedna letošní výhra nevypadá dostatečně.

Ale osobně věřím, že letos ještě nějaký win uloví a třeba jich bude víc.

Tak to radsej nech russell nevyhra ten silverstone… vidime jak leclerc po monacu vyzera

1 Like

1 Like

Jinak jestli Mercedes vydrží mít tempo ne jen v Maďarsku, ale i Belgii, Nizozemsku a Itálii, tak přestup Maxe může být už na 25, ne až 26

2 Likes

Tiež som si povedala :rofl::rofl: po dnešku

Aj keď ja navrhujem nechať doma Carmen…

Tá vždy jak je hore a pride tak sa niečo ■■■■■■■.

Jak sa chystá ale nakoniec nedôjde, je z toho win

Takže jej len kúpiť letenku na všetky ( rozpočet timu Mercedes to prežije) a zmeškať lietadlo a titul jak víno :rofl::rofl::rofl::rofl:

Včera ju bolo treba poslať 1 letom do Monaca a všetko by bolo inak :rofl:

1 Like

Ten má tak veľké ego že nedokáže prestúpiť do Mercedesu. Hornerko ho nejako obalamuťí.

1 Like

Carmen prehriala vodu, lebo maju naplanovany vylet zajtra a keby george vyhral tak by sa strieskal a mal v pondelok hangover a bol by nepouzitelny

1 Like

Mas pravdu, palec hore za osobny pokrok. :+1:

Poslednych 6 VC ziskal Stroll o 2 body viac ako Alonso, na lepsie umiestnenie v pretekoch vratane sprintu je to 4:3 pre tenistu a na kvalifikacie to bude tiez asi podobne (nechce sa mi to pocitat). :slight_smile:

1 Like

Podľa všetkého to bol leak takže niečo odsrubovala :rofl:

1 Like

Samozřejmě, s tím počítám :smiley:

1 Like