Tak to si mozu podat ruky s alonsom… Vlastne nemôžu 🫢😂
Určitě, souhlas.
A jinak Yuki opět před Danielem. Přijde mi, že když se sporadicky něco povede Danielovi - sedačka v Red Bullu, kdežto u Yukiho jako kdyby záleželo na tom, co se mu nepovedlo.
pekne ich dal vedla seba koniec sporom alo vs vet
Hezky ti to vyslo
Alo jel o kolo pozdě na interky, vyjel 12s za Strollem. Místní experti: Alo 7s za Strollem wtf?
ale jinak dobrý, že F1 nesledují ani na živo
Bol to asi najlepsi zavod v sezone a bavil ma, ale z vysledku som nahnevany. Mal vyhrat Oscar. Hamiltona nemam rad uz od McLarenu, bohuzial bude zrejme jazdit este minimalne dokym neprekona Schumachera.
Hoci ja ho nemám rada tiež ako človeka, to že vyhral a stiahol 25 bodov na Georga " za nič" lebo aj keď by vyhral ,a dobre že tak tak, by to bolo logicky menej má samozrejme môže trošku fanúšikovsky stvať, aj keď zase budem počúvať na celom Twitteri keci jeho sekty lebo tí prídu z teóriami o nemožnom, hoci George je evidentné celú sezónu o čosi lepší. A aj hoci môj rešpekt k nemu ešte klesol po Tom čo urobil na začiatku roka… Lebo to bol ľudský pre mňa u neho koniec a možno, že za to aj zaplatí…
ALE
Aj napriek tomu mu to dnes športovo doprajem …lebo keď neuznáš iným kvalitu a nedopraješ im, nedostaneš to ani spať. Karma je zdarma.
A sama neznášam keď to ľudia robia a znevažujú výsledky či výkony GR.
A Lewis si to dnes jednoducho zaslúžil a vybojoval výbornou jazdou.
A tvrdiť iné len preto,že ho nemám rada je hlúpe.
Je to pekné zadosťučinenie, JE to veľký šampión a dnes proste doručil fantastické preteky.
Možno to o 2 týždne bude znova inak a v Maďarsku znova nebude lepší z dvojice Mercedesu ( osobne si myslím že je to dosť pravdepodobné) …ale tento deň mu patrí a zaslúžil si ho najmä ten tím za to co spolu prežili
Dnes nie je k LH čo povedať …dnes napísal krásny príbeh a ešte doma.
A nebolo to náhodou …
A uz to zacalo utesovacky poklepkavacky po ramenach objimacky boze to je to co som vravel vcera… Presne hahahhha
Nech je mít radost aspoň chvíli. Za mě jel Stroll dobře, a když na to čuměj jen aby byl před Alonsem, tak maj dnes šťastný den Aston pokrok, ale bude potřeba mnohem více. Fandíme
Ináč perez podľa údajnej klauzuly nespĺňa po dnešku ani jednu, stráca viac ako 100 bodov na VER a je horší ako top 5 v jazdcoch, už ho vyhoďte prosím
vyslo ti to, pekne
Od Strolla dobrý výkon, o tom žádná. Ale divit se 7s, když byl gap 12s
Dost situací mě dnes překvapilo. Třeba jak moc Emil za deště ztrácel. Odstoupení Russela a nevyjetí Gaslyho taky.
nebola to nadhera ako sa gentlemansky obiehali pred Stowe, bez takmer ziadnej obrany?
Přesně tak, Peréz out, Ricci in
Jsou nechápaví, to víme, tak se musej připomenout
Tam nejde o auto tam ide o ten kolektív
Ja o Tom len uvažujem…či to neprišlo teraz
Lebo pre mňa je Ferrari mimo nie len vývojovo…tam je iný problém
Mercedes bol mimo ale fungujúce procesy…Ferrari ja neviem no
Aj ked som fanusik Ferrari, tak sa obavam, ze Lewis uz dalsi titul neziska… Ak budu mat auto na vitazstva, Leclerc sa musi ukazat.
Ferrari je v procese restrukturalizacie zamestnancov.
uvidime dalsi rok a naplno v 2026 s novymi pravidlami
je nelogicke si mysliet, ze hamiltonov podpis bol len z frustracie, ci kvoli PR a milionom do vacku
Jo, to bylo taky dobrý. Prý “voda by byla i vodou na mlýn pro Maxe”
… jo, přesně obráceně a měl velkou kliku že to uschlo