Koukám že po Monaku získal Leclerc tolik bodů co Alonso či Stroll, což je naprosto šílený
Ale zato vsetci hľadajú Peréza
Je to u Ferrari velký trápení, na druhou stranu u McL je to zase hodně zahazování bodů
Arial je normálny, ešte Comic Sans predycham ale toto dokrutene pismo napodobnujuce písané je neprehľadný extrém
1 stint nejlepší Mercedes
2 stint nejlepší McLaren
3 stint nejlepsí RedBull.
Krásný závod.
ferrari klasicky pozeralo na monitor a nie okolo seba, interky boli najhorsia volba ever, vlastne este horsia volba bola ich neprezut s5 …
dneska klobuk dolu pred Mercedesom, az na Russella teda ale ten za to nemohol, technika je technika
Peréz jel na poslední kolo pro fastest lap a on ho má Sainz
Boli to len dva roky a zároveň budúci alebo ten ďalší bude zrejme dominovať znova na Neweyho rakete.
Som neprajny, ja to priznám, som nasratý z výsledku závodu a som nasratý, že zrazu je everyone’s darling a všetci sa tešia len kvôli tomu, že však “už dlho nevyhral”.
Ja som ho nikdy nemal rád, nie kvôli tomu, že by vyhrával (Max mi napr vôbec nevadí), ale kvôli jeho vysielačkám, správaniu, osobnému životu, skrátka všetkému a celej jeho osobnosti.
Jinak u nás jestli jsem to pochopil si mohl Alonso za ten pozdní pitstop sám, škoda. Mohl dát Hulka.
Pritom zrejme stacilo, aby Lando aj Lewis nasadili na posledny stint hardy a nebola by ziadna drama… Maximalne medzi nimi dvoma.
Btw Hulk je už jen bod za Strollem v bodování. Stroll by měl začít jezdit pravidelně lepší výsledky
S radostí se teď půjdu podívat na tabulku v šampionátu.
Red Bull podle mě vsadil na sucho, proto ta pomalost v úvodu. Nechybělo mnoho a -
Ale přeji Hamiltonovi tu výhru a pro Maxe to nakonec dopadlo skvěle.
McLaren se bude muset méně věnovat mediálním hrám a více samotnému závodění.
BTW Lando a Max dnes dva čisté souboje.
Hamik bude na rok lutovat kde prisiel podla mna… Merc sa riadne zdviha a ktovie ci dvorenie TOTA nakoniec neukeca verstapenna na mergl… Lol
Red Bull potrebuje testovat, to je u nich normalni, to bylo planovany…
Myslíš na medium? to udělal Alo, ale předtím ten pit na interky udělal tým, chtěl zavolat Stroll prvního, i když se Alo před něj dostal
Každopádne fanúšikovia LH sa už nemôžu vyhovárať na sabotáže, ani na to, že nemá motiváciu v takom aute, ani na to, že Mercedes nedovolí aby vyhral, nepustí ho pred Georga a všetko čo sme už počuli.
Pustil dnes …
Motiváciu by mal mať
A myslím, že sabotáž tam ozaj neprebieha
Ja nechcem byť zlá, práve v tomto momente ale podľa mňa Ferrari je tá jedna zlá karierna voľba, a áno Lewis ešte dokáže doruciť, ale dnešok potvrdil, že ak ide všetko dobré a to vo Ferrari asi ťažko …
On jak bude frustrovaný, tak je bohužiaľ dosť nulový. A Ferrari môže pritiahnuť aj pána boha nie že Newyho…rozhodnutia on za nich neurobí. A kým ich to Lewis naučí, bude mať dosť rokov
nojo. Chudák Péro.
Sainz odjel pěkný závod.
Škoda toho Driver of the day, dúfal som že to dostane Sergio Dokazal si polepsit o 3 miesta od štartu
pozri, aj Alonso sa vyjadril, ze Aston je pred Mercom, a nema zmysel to podpisat … a pozri sa dneska na to
uvidime po sezone a na zaciatku tej dalsej
Nakonec body dobrý. Ale překvapil mě Williams, jeho časy nám slušně konkurovaly.