LIVE: VC Veľkej Británie 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Driver of the day Nico Hülkenberg a najrýchlejším jazdcom na trati Oscar Piastri, ktorý by vyhral, kebyže mu nedoserú stratégiu.

A kto vyhral? Neviem. Nepoznám. Nechcem to vidieť.

1 Like

Môj tip bol Lewis, Max, George, takže prvé dve miesta mi vyšli š■■■■■■■ :slight_smile: Super preteky, gratulácia aj Maxovi a McLarenu. Ale hlavná hviezda je dnes Mercedes a Lewis. Excelentný výkon a ďalší rekord pre neho v našich farbách. Legendárny výkon a široko-ďaleko najnapínavejšie preteky za veľmi dlhú dobu. Mercedes!

1 Like

Velká gratulace Hamovi a samozřejmě i Maxovi a Landovi za top 3. McL to, ale dnes prodrbal, mohli bárt dokonce double, mají z toho 3 a 4 místo, pokud chtějí hrát top hru, musí zlepšit strategii a zastávky v boxech. Jinak Hulk taky super závod a dobré body pro AM :slight_smile:

1 Like

Ja sa priznam ze mu to prajem fakt. nemam ho rad. Nemam rad hlavne mercedes. ale dneska to zvladli vdaka hamikovi, strategii aj premenlivym podmienkam. Absolutne zasluzene :v:

Max vyborny pretek tiez. Skoda ze doyebabral kvaldu asi by aj vyhral.

Lando presraty závod od MCL aj svojou chybou v boxoch

10 Likes

A teraz otázka, že ako sa cíti hamilton, keď ferrari je nikde a mercedes má opäť dobré auto :smiley:

1 Like

Gratulace Hamíkovi a Mercedesu samozřejmě taky. Škoda odstoupení Russella.

Nadhera :slight_smile: to bol zavod

1 Like

Neuveriteľné, fakt som milo prekvapený aký extrémny progress ukazuje Sergio posledné VC.

3 Likes

Ja minulý tyzden, ale uži si to :1st_place_medal:

Škoda toho GR pre tím …veľká škoda.

Kopec bodov tam ešte mohli byť .

Každopádne po dlhej dobe sa teším z víťazstva LH

A George to najlepšie okomentoval sám = f.u.ck

1 Like

Posílám :+1:. Fakt ti to vyšlo.

2 Likes

Ne, ale moja pani sa smiala z detskej izby, ked ho pocula :smile: ze ci si necvrkol

1 Like

McLaren… strategicka samovrazda dnes…

1 Like

Niiiice. Hamiltovi to prajem… Max navýšil náskok, môže byť… Mclaren na to aké majú auto, slabotka

2 Likes

Pekne preteky a skvele vykony na cele.

Najvacisa skoda pre mna dnes, ako McLaren uplne nezmyselne zarezal Piastriho, ktory aj v poslednom stinte isiel velmi dobre a mal aj obute spravne pneumatiky- na Norrisa skratil cez 6s, mohol dnes jednoznacne zvitazit. Uplne nepochopitelne babractvo.

5 Likes

Strategii McLarenu jsem kritizoval poslední závody, že jim vzdycky RB vypálí rybník.
Dnes znovu. Akorát tam přibyl Mercedes.

5 Likes

Ohoo to ti neuzname :eyes:

1 Like

McL sorry ale horšie ako Ferko. Ferko nemá na výhru a ■■■■■■ to. McL to ■■■■■■ v najrýchlejšom aute a ešte Piastriho zareže.

3 Likes

No takto, nemoze mat pri kazdom prestupe len stastie, ako pri predoslych…

Ozaj ? Oscar alebo Lando pravidelne urobia chybu alebo ich urobí McLaren.

Mercedes dokázal to neurobiť akonáhle má auto.

Oni jedného pravidelne komplet odpália.

Veď aj dnes

1 Like

Kámo to bola komédia sa začnú pýtať, či chce pokryť VER alebo HAM.