Driver of the day Nico Hülkenberg a najrýchlejším jazdcom na trati Oscar Piastri, ktorý by vyhral, kebyže mu nedoserú stratégiu.
A kto vyhral? Neviem. Nepoznám. Nechcem to vidieť.
Driver of the day Nico Hülkenberg a najrýchlejším jazdcom na trati Oscar Piastri, ktorý by vyhral, kebyže mu nedoserú stratégiu.
A kto vyhral? Neviem. Nepoznám. Nechcem to vidieť.
Môj tip bol Lewis, Max, George, takže prvé dve miesta mi vyšli š■■■■■■■ Super preteky, gratulácia aj Maxovi a McLarenu. Ale hlavná hviezda je dnes Mercedes a Lewis. Excelentný výkon a ďalší rekord pre neho v našich farbách. Legendárny výkon a široko-ďaleko najnapínavejšie preteky za veľmi dlhú dobu. Mercedes!
Velká gratulace Hamovi a samozřejmě i Maxovi a Landovi za top 3. McL to, ale dnes prodrbal, mohli bárt dokonce double, mají z toho 3 a 4 místo, pokud chtějí hrát top hru, musí zlepšit strategii a zastávky v boxech. Jinak Hulk taky super závod a dobré body pro AM
Ja sa priznam ze mu to prajem fakt. nemam ho rad. Nemam rad hlavne mercedes. ale dneska to zvladli vdaka hamikovi, strategii aj premenlivym podmienkam. Absolutne zasluzene
Max vyborny pretek tiez. Skoda ze doyebabral kvaldu asi by aj vyhral.
Lando presraty závod od MCL aj svojou chybou v boxoch
A teraz otázka, že ako sa cíti hamilton, keď ferrari je nikde a mercedes má opäť dobré auto
Gratulace Hamíkovi a Mercedesu samozřejmě taky. Škoda odstoupení Russella.
Nadhera to bol zavod
Neuveriteľné, fakt som milo prekvapený aký extrémny progress ukazuje Sergio posledné VC.
Ja minulý tyzden, ale uži si to
Škoda toho GR pre tím …veľká škoda.
Kopec bodov tam ešte mohli byť .
Každopádne po dlhej dobe sa teším z víťazstva LH
A George to najlepšie okomentoval sám = f.u.ck
Posílám . Fakt ti to vyšlo.
Ne, ale moja pani sa smiala z detskej izby, ked ho pocula ze ci si necvrkol
McLaren… strategicka samovrazda dnes…
Niiiice. Hamiltovi to prajem… Max navýšil náskok, môže byť… Mclaren na to aké majú auto, slabotka
Pekne preteky a skvele vykony na cele.
Najvacisa skoda pre mna dnes, ako McLaren uplne nezmyselne zarezal Piastriho, ktory aj v poslednom stinte isiel velmi dobre a mal aj obute spravne pneumatiky- na Norrisa skratil cez 6s, mohol dnes jednoznacne zvitazit. Uplne nepochopitelne babractvo.
Strategii McLarenu jsem kritizoval poslední závody, že jim vzdycky RB vypálí rybník.
Dnes znovu. Akorát tam přibyl Mercedes.
Ohoo to ti neuzname
McL sorry ale horšie ako Ferko. Ferko nemá na výhru a ■■■■■■ to. McL to ■■■■■■ v najrýchlejšom aute a ešte Piastriho zareže.
No takto, nemoze mat pri kazdom prestupe len stastie, ako pri predoslych…
Ozaj ? Oscar alebo Lando pravidelne urobia chybu alebo ich urobí McLaren.
Mercedes dokázal to neurobiť akonáhle má auto.
Oni jedného pravidelne komplet odpália.
Veď aj dnes
Kámo to bola komédia sa začnú pýtať, či chce pokryť VER alebo HAM.