LIVE: VC Rakúska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Počkej s novým motorem. :pray::grin:

1 Like

Takže Aston s nejrychlejším autem mimo body? :grin:

Inak neviem co niektori hundru…suboj koleso na koleso o prve miesto par kol koncom aj za cenu vypadnutia a nebezpecenstva…pls aj nabuduce tvrdo do seba to chceme(e):wink:

5 Likes

Jak to?! 2 trestný body jsou doma :muscle: :smiley:

1 Like

max: i need to look back at why, or how we touched. ofcourse we’ll talk about it. its just unfortunate that it happened.

Já chtěl 20 sekund a 4 body.
Komisaři byli mírní. :frowning: :slight_smile:

Komisaři dávají trestný body, jen protože neví co s nima

Bol to dobry pretek myslim si, pekna bitka p1 p2 no ktovie ako by to skoncilo… A max to proste zavinil no co uz, snad sa chlapci pomeria. Obom fandim :handshake:

3 Likes

Zaklad je vzdy porazit timoveho kolegu, to dnes Max bez problemov dokazal. Za mna jazdec dna. :+1:

Ja si myslim, ze u Verstappena na konci dna prevladla frustracia z celkoveho vyvoja pretekov. Bol evidentne vyvedeny z rovnovahy zhorsenym spravanim auta, pokazenou zastavkou a vysokou degradaciou. A do toho este aj Norrisovymi tvrdymi utokmi. Vyzeralo to, ze ma tie preteky plne pod kontrolou a postupne sa to cele kompletne rozpadlo. To ho nahlodalo. Na mna posobil, ako by mu to cele uz islo na nervy a v dosledku toho sa branil agresivnejsie a tvrdsie ako mal. Bola to jeho chyba, mal zachovat chladnu hlavu a suhlasim, ze menil drahu pocas brzdenia.
Tiez by som tu situaciu ale neprecenoval, robit tu z toho zavery, aky je Verstappen pras.ak, to su uplne nezmysly. Bol to tvrdy a tesny suboj o vitazstvo a tam sa taketo veci stavaju, aj ten kontakt bol v konecnom dosledku velmi tesny a nestastny. Ak mi tu niekto ide tvrdit, ze Norris neutocil podobne tvrdo (a to plati napriklad aj o Barcelone, kde na starte vytlacal Verstappena), nech si kupi okuliare. A napriek tomu kontaktu by som vyzdvihol vykon aj od Norrisa a aj od Verstappena. Ti dvaja idu poslednych par pretekov v inej lige a je uzasne to sledovat. Skoda, ze to dnes skoncilo takto, Norrisovi by som to vitazstvo po takom vykone naozaj doprial. Ale mozno bolo lepsie, ze ho stratil takto, nez ze by ho stratil cez tu hl.upu 5-sekundovu penalizaciu. Takto aspon ostane vitazom nasich srdc.

9 Likes

obaja jazdia ako prasaci

spominam si a nebolo to tak davno, ked sa dost odsudzovalo ked utociaci pilot netrafil apex a vyviezol supera na vonkajsok. Dnes Norris apex ani neriesil a mal problem sa zmestit na trat. Hlavne sa dostat nejako pred Verstappena a uvidim ako to dopadne, mozno to udrzim.

smutne ak maju mat fanusikovia takehoto oblubenca

Inak podobná situácia, Vettel to ešte viac dal mooving under braking a nikto nebúral x.com

2 Likes

V prvom kole je bránenie povolené ty Barcelona . Aspoň základné pravidlá by si mohol vedieť.

Nič nie je náhodné …aj tam byť treba !

Náhodné je to len v tvojej hlave …a na bludy si tu expertka ty

1 Like

presne som si na tento manever spomenul, ale treba povedat, ze to tiez nebolo ferove od Vettela a v Brazilii na to doplatili s Leclercom.

nebolo ale Lewis ako high IQ jazdec to proste stiahol lebo vie, že má hned ptm šancu

2 Likes

Ja netvrdím,ze toto nejde za Maxom.

Ale upozorňujem na ten kopec chýb čo Lando narobil…

Neurobiť ich tam ani nie je

Jaký chyby od Landa? For real, tenhle hejt je zbytečnej