Tak ono sa Nordák uz dlhšie ukazuje ako nešťastník s komentármi na Landa. Ale pohode pripisujem to jeho frustrácii
Ok, já teda podobný nesmysly videl na twitteru, to jsou hrozný kecy bez špetku soudnosti obecně
Škoda si tým z.a.s.i.e.r.a.ť hlavu
Tak ja neviem, ale napr. kolo predtym uz nebol rozhodne pekny predbiehaci manever. Chcel to tam dostat za kazdu cenu, co aj na F1TV zhodnotili, ze tymto sa vyznacoval skor Max - pustim to tam a uvidim, bud naburam, alebo to vyjde. Taky Charles to takto neriesil… Preto pisem, ze Landovi este chybaju tie potrebne skusenosti, ktore sa mu velmi budu hodit, ked bude bojovat o titul. Co moze inak byt kludne aj buduci rok.
Tobě nestačí že má ještě jinou nedořešenou pencli? Ty jsi strašný zvíře.
Pořádek musí být
už je to venku
Pravidlo je nezískať výhodu
Čiže ak 4x výletím z trate, tak dostanem 5 sekúnd penalty podľa teba?
Smola je to, čo sa stalo Charlesovi. V prípade Maxa by bolo presnejšie napísať “napriek tomu množstvu chýb a porušení pravidiel, čo spravil, náskok navýšil”, s tým by som súhlasil.
Na čisté předjetí by musel mít rychlejší auto, než zatím má. Takhle to byla bitva o každý centimetr a Max fakt není pod tlakem zrovna čistý obranář, to není nic nového.
ano lebo senzor ťa 4x zaznamená mimo trať. Thats simple
Po celých pretekoch kde bol výrazne rýchlejší ako zvyšok
Lando to tam divebombol pri prvom suboji, ale take Max robil pravidelne… Na hrane, seda zona mozno, ale aspon sa preteka… Nedoslo ku skodam a neziskal poziciu, preto je skoda, ze prave vtedy dostal trest za limity, ktorych uz mal viac.
Vacsi problem bol druhy suboj, kde Max najskor Landa privrel (mozno ho nevidel), potom kontakt s nasledkami (mozno este stale racing incident), ale to nasledne zavretie Landa Maxom po navrate na trat uz bolo bez pochyb privela a na trest…
Maximum bickus Dickus
Dnes si se rozhodla dělat i vtipy?
To uz davno tak nefunguje. Su zakruty, kde sa to sleduje elektronicky a kazde prejdenie mimo trate sa zaznamena. Bez ohladu na to, ci ziska, alebo neziska vyhodu. Ci je to OK, o tom sa da polemizovat. Preto Lando mal ciernobielu vlajku a bolo na nom to neposrat… No nezvladol to. Napriklad Max minule jazdil jednu VC od uvodnych kol s ciernobielou vlajkou a zvladol to.
Toto ja hovorím o Georgovi roky toto je moja pointa.
Že ti dvaja nie sú v ničom iní od seba…
A tie skúsenosti potrebujú.
Len ide o to, čo jednému prejde a inému nie.
Lando Ma len jednu vec navyše = omnoho viac šancí
To ale v pravidlách nieje
Inak to by mal mať Hamilton v Bahrajne 21 +40 sekúnd
Myslíš Maximus Bigus Dickus?