LIVE: VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Ja jsem cekal konec Neweyho az po polovine sezony, ono staci na prikaz vymenit par klicovych komponent a auto zpomali. Uz jsem to tady psal, pro me vysvetleni zahady tajemneho auta neni pomaly Perez.

On totiz odchod Neweyho muze byt dusledek internich problemu, ale taky na prikaz vyssi moci, po domluve s vedenim souteze.

Adrian už asi začal posílat některé díly z RB do Ferrari. :slightly_smiling_face:

A co se zase snažíš, zase potřebujeme rýpat? Nebo potřebuješ slyšet: Ano Verstappen je slabý jezdec, celé je to díky jeho monopostu?

1 Like

Vždyť jen napsal, že Max sám řekl, že necítil změnu v rychlosti, ty si se ptal, kde to řekl. Bylo to doloženo, proč taková zbytečná reakce?

4 Likes

To jsi z toho vyčetl? :thinking:Tak nejspíš to tak cítíš asi vnitřně ty. Za to nemůžu. :wink:

2 Likes

Zasilkovnou :eyes:

1 Like

Ano pane :v: vzdy si mal pravdu :+1:

2 Likes

Tak modri jsou srdcari :bowing_man:

1 Like

Necítil změnu v rychlosti, ale to jestli to monopost nějak ovlivnilo jinak, řekl že neví - takže to samozřejmě :smiley:

Ano a pokračování: Tuším že v Baku, když vyhrál Perez, tak Marko říkal, že Maxe bolelo břicho nebo co…

jojo :grinning:

Druhý místo je taky pěkný. Co my bychom za něj dali.

1 Like

Bez Adriana … , … prostě dávám ostatním šanci :slightly_smiling_face:

1 Like

Jakože tu chceš do někoho šít, skrz prohlášení Maxe nebo RBR? nebo jak to mám chápat, fakt nerozumím o co ti jde

2 Likes

Aj toto bylo dolozeno slovami maxa po tom ako videl monopost… Teraz co? Mal dieru, nemal dieru?? :joy:

1 Like

2 Likes

Teraz si polož otázku, měl by to poškození, kdyby nesrazil kužel? Kdyby nezatočtil, tak jak zatočil, byl by v místě kuželu? samé záhadné otázky

Teď Magnuma čekají lázně.

2 Likes

Tohle se ti povedlo. :sweat_smile:

2 Likes

Děkuji. :clinking_glasses: 15 15 15

1 Like

Alespoň se tam pořádně protáhne