LIVE: VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Lisa fajna 1515151515

3 Likes

Eisele s Koštom z McLarenu ešte dnes spravia favorita na titul.

1 Like

bro chose violence :smiley:

1 Like

Jo! Jo! Jo! Je to tam! Yeees!!!

7 Likes

Nie dobre, GL lando. Trochu to tam spadlo ale ak zoberiem do úvahy náskok, je otázne či by dokázal Max ubrániť prvé miesto.

Max gut

Sainz na facku, za vyplakávanie. Oscara mi je lúto. Tsunoda klobúk dolu

2 Likes

Ja to Landovi neprajem. Proste nie. Nemam ho rad, je mi nesympaticky. Viem, ze idem vyrazne proti prudu, pretoze je to “everyone’s darling” a dlho na to cakal blablabla, ale uprimne ja som z tohto neni stastny. Zvlast v porovnani s Piastrim. Sympaticky mlady chalan, ktory si to dnes vyzral az do konca. Velmi s nim sucitim, musi sa citit hrozne.

5 Likes

Gratulácia Landovi! :+1: Konečne to dal.

4 Likes

@landofan Kamarade mas to doma, prajem ti to jak si bol kysly cely vikend opravnene, uzivaj :slight_smile:

4 Likes

Ale aspoň som trafil prvú trojku, len 1-2 vymenené :slight_smile:

3 Likes

:clap: :clap: :clap: :clap:

Newey ven, McLaren sem.

3 Likes

Tiez, rovnako nemam rad ani piastriho a cely mclaren je pre mna viacmenej skor nesympaticky jak sympaticky

okrem iného Alpine má bod :smiley:

4 Likes

Lando parada, tesim sa s nim :slight_smile:

6 Likes

Dakujem. Strasne sa tesim​:smile::smile::smile::smile:

7 Likes

Gratulácia Norrisovi, veľmi sa teším že mu to konečne vydalo :slight_smile:

8 Likes

Gratulace Lando, hezké pódium, Yuki hero, nice Lisa, jdu spát. :slightly_smiling_face:

6 Likes

Bože ten Eisele. Že Lando vyhral z piatej pozície a na trati dokázal zdolať Verstappena. Lando ide na titul. :sweat_smile:

Veď ho ani nezdolal.

3 Likes

on to trolluje alebo clickbaituje :smiley: nic medzi tym

2 Likes

Velká gratulace Landovi, zaslouží si to, šli naproti tomu štěstí se SC a plně toho využili
Gratulace ještě Maxovi, Charlesovi, Tusnodovi + Oconovi - za bednu, super body a s Alpine dojet na bodech
Co se týče pneu a strategií - tohle bylo špatný, ale za to týmy nemůžou

3 Likes