LIVE: Tretí tréning na VC Veľkej Británie 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Já každé předjetí počítal za dvě místa. :rofl:
Vážně jel super. Škoda, že nemá dost peněz na slušný vůz.

1 Like

A to mu bude 21, Kimi je o tři roky mladší :smile: .

:smiley: 21…
Kdyby na sobě neměl tu kombinézu, tak bych si myslel, že jde z družiny.
Ten je snad ještě menší než Tsunoda. :smiley:

A hele, my tady máme i českou stopu! To je s Kimim Eliška Bábičková, jezdí (snad) motokáry
image

1 Like

Big boss by měl vytáhnout smlouvu a už to oznámit. Není na co čekat.
Jinak nám pak budou hrát 2 italský hymny za sebou. :smiley: a to fakt nechci

2 Likes

Může už Antonelli šáňo, nebo právě spáchala FIA trestný čin? :grin:

… Takže Sainz by si měl pospíšit, aby na něj něco zbylo :grinning:

2 Likes

Šáňo možná nemůže, ale tu Elišku už může :smile: .

2 Likes

Ved to - by som mu doprial dobre auto… a ked jazdil F3 mal na dosah titul. Velmi by som chcel aby pokracoval - tak dufam, ze sa podari a ze zozenie aj peniaze

Teď trochu vážně, myslím, že proti Kimimu paradoxně hraje zlepšená výkonnost Mercedesu. Kdyby měli čtvrté auto, tak se může krásně vyjezdit řekněme na konci první desítky. Pokud by měli bojovat opravdu vepředu, tak je to o něčem trochu jiném a nevím, jestli to Toto riskne. Druhá věc ale je, že by mu přišla vhod příští sezóna na adaptaci před změnou pravidel :woman_shrugging:. Ještě že to nemusíme rozhodovat :smile: !

A mohl bych Elišku ještě i já, nebo by se to z mé strany počítalo už jako prznění malých dětí? :grin:

Tak na sedačku ve Williamsu jsou největší kandidáti VB a případně Kimi. U Mercedesu se hraje hra, kdo vyjde z Maxe, Kimiho a Sainze. U Alpiny chtějí Sainze, tohle pro něj moc dobře nevypadá minimálně ne teď

Já bych ho tam dal. Když mu bylo 11-12 let, tak o něm každý říkal, že to je mega talent, co bude mít velkou budoucnost v F1. Není na co čekat. Hlavně potřebuje volnost a klid… třeba Verstappenovi trvalo 5 let než něco začal jezdit. Jinak to byla samá nehoda.

2 Likes

Zatím jsem nenašla, kolik jí je let. Možná by už ale byla postižitelná ona, pokud jsi Ty už v kategorii seniorů, tj. taky zasluhující zvláštní ochranu :smile: .

3 Likes

Je to těžké, když jsou peníze mnohem výše než kvality. Ale tak je to v dnešním sportu bohužel všude.

1 Like

Řídí auto, takže je asi dospělá, takže 18-19 asi.
Vozí Kimiho autem po městě a tak. :smiley:

2 Likes

Max a Kimi v jednom týmu? Nevím nevím

To je přesně ono, Max měl svým způsobem kliku, že RB jezdil za Mercedesy a Ferrari, on se tam mohl v klidu vyjezdit. Tak uvidíme, jestli do toho Toto půjde.