Tak zase crashka v treningu neni koniec sveta to sa stane kazdemu, bohuzial leclerc tuto sezonu tie crashky mal v najhorsich moznych chvilach
Je to show, hudba hraje dál, takže v pohodě ![]()
“Tréning bol pozastavený. Maršali majú, zdá sa, veľké problémy pri oprave bariéry”
To si robia srandu? po hentakom pobozkani bariery? Co je to za sr4cku tie bariery?
Však som nepovedal že negeneruje prítlak
Odstaviť ho chceli podľa mňa hlavne any nedostal trest myslím že kľudne mohol a prišiel by do garáže.. Že takto nekritizuješ Albona tiež jazdil s poškodeným autom ![]()
Měl by zaplatit kompletní nový
!
To nie je argument, jedna vec je nabúrať a druhá neposlúchnuť príkaz tímu. Čo si myslí, že sa po takomto správaní bude diať v tíme? Chce si nakloniť všetkých na svoju stranu a robí presný opak, opäť si štve proti sebe svoju stranu garáže. Vasseur ho určite pochváli ![]()
Pristup Lewise kvituji, jen dokazuje ze po Monze ma vedeni tymu na haku coz je jediny mozny pristup k tem italskym mafianskym parchantum.
No prosím, bariéra je jako nová. A trvalo to jenom půl hodiny…
Ak nahodou dostane trest tak nezabudni potom nadavat na Ferrari
Jasne ze budu nadavat Ferrari, i kdybych jim nadaval do konce sezony bude to malo, vcetne LEC, z toho se stal pekny ko-kot.
No a? ![]()
… . … . …
To ze mal zastavit na pokyn inziniera to je jasne, to nerozporujem…koniec koncov to moze byt prave este pritazujuca okolnost pri komisaroch, ze nepocuval instrukcie timu, myslel som tym vyslovene len tu nehodu…
Ale myslim si ze to bude pokuta len
Vždyť stejně ve Ferrari o nic nejde. ![]()
![]()
151515151515
Čo sa vlastne stalo? Lewis praskol?
Sa spytaj svojej kamaratky
ozaj uz tu nebude pisat? ![]()
Sedí vedľa mňa a takisto nič poriadne nevie. Ale teba som sa nepýtal. Mohol by mi odpovedať niekto normálny? Prosím
No mohlo by se zdát, že Lewis zbořil třetinu okruhu i s tribunama, a přitom jenom posunul bariéru
.
Robíš si srandu?