LIVE: Tretí tréning na VC Saudskej Arábie 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

tak sa este jazdi nakoniec

image

1 Like

ten Antonelli zas :zipper_mouth_face: takto ten Mercedes nebude

co to tam je za bordel tvl

Antonelli posral štart a ešte trafil Crawforda

1 Like

Chtěl moc no, ještě se učí.

Slusny vykon od toho novacika vo Ferrari. Na prvy trening. Do zavodu nemam velke ocakavania, predsalen je to skok, ale pri cistej kvalde a VC by nejake bodiky mohol zhrabnut

ja unho mam ocakavania ze proste dojazdi bez nehody :smiley: vsetko navyse je prijemny bonus a stopro mu to karierne pomoze

2 Likes

Iste, aj to potesi, ale ciel si treba nastavit vyssie.

S tym kariernym rastom to ale bude otazne. Ferrari ma Hamiltona a Leclerca, ak sa z neho aj vykluje schopny pilot, je otazne, ci ho budu mat kam dat.

kazde kolo yellow flag :smiley:

stale mozu do Haasu aby zhorel jak Mick :smiley:

1 Like

Ty si koleduješ :smiley::smiley:

1 Like

:rofl:

A mozno pod novym vedenim to v Haase bude lepsie. Inde sa mu asi miesto neujde, mozno este tak do 2026 v Sauberi, kym si to nevezme Audi a nepretrhne puto s Ferrari

som asi az moc nad vecou, @Nordotor mi da :smiley:

Kudla, přemejšlím co s Fantasy, Sainz mi do toho hodil vidle :rage:

No hele Kimi, nakonec dva bodíky (i když jeden darovaný, ale to k tomu taky patří). Vy byste ho uhnali, nemůžete na něj tak spěchat. Jezdí zatím pěkně, na nějakou tu chybku má nárok.

1 Like

Škoda toho startu. Jinak jel krásně. Držel tempo, zrychloval… nepropadl se.
A to neměl celý závod endplate.
A na Pepého to bylo nádherný předjetí. :slight_smile:

3 Likes

Jsem zvědavá na závod, ale zatím se zdá, že se učí rychle. Mrzí mě Staněk, ještě k tomu kolega vyhrál. To pro něj není ideální :frowning: .

1 Like

Zavolá Koštovi a bude dobře. :slight_smile:
Ale jako z P8 na P10 a kolega vyhraje, tak se asi moc dobře usínat nebude. :smiley:

Vloni ke konci sezóny jezdil docela dobře v rámci možností, tak jsem od něj letos čekala trochu víc. Zatím nic moc, není vidět žádné zlepšení (nebo špatně koukám). Jsem ráda, že tam “někoho máme”, ale chtělo by to přidat.