LIVE: Tretí tréning na VC Monaka 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ešte k tomuto Merc nasadil tuším zadné krídlo pre Barcu, aby sa aklimatizovali na novú TD a zatiaľ to vypadá na veľmi masívny zásah do výkonnosti, ale počkajme si. Predné krídlo ešte majú flwxy tuším. A možno sa iba hľadajú.

Čaká nás zaujímavá Q, ak by to odjazdil hocikto iný na 3x P1 tak asi tutovka ale keďže je to Ferrari, tak čakám nejaký prúser

a nasadili ho už v Imole ? pretože tam boli absolútne off pace

tam boli off pace v pretekoch iba

krotime ambicie, mcl urcite sandbagguje

Jee, tenhle víkend komentuje Button s Croftym. Best duo. :slightly_smiling_face:

Jinak Button říkal, že Hamilton vlastně neměl co udělat - buď nabourat do vozů před ním nebo do stěny.

V Imole nasadili jako jediní balík, který má splňovat požadavky od Barcelony.
Ale v Monaku mají kombinaci nových a starých.

1 Like

Áno jazdia s ním práve od Imoly, ale @PUFF bude vedieť lepšie. Ja som videl iba twitter analýzy.

Okej nevidel som toto, ale S2 dlhú dobu mal najlepší Max a chvíľku McL. Zase motorový mód nerobí moc a prečo sandbaggujú v P3? Tam už aj MERC jazdieval kedysi naplno.

Sandbagging hlavně v Monaku nedává smysl - potřebují natrénovat na kvalifikaci.

tak aj vlani urobil piastri velky skok medzi fp a Q v monaku a dotiahol sa na leclerca

Na nič som sa nechytil. Len píšem, že toto tvoje vyplakávanie po každom nepodstatnom kole, ktoré Leclerc nedá na P1 je na smiech. :slight_smile:

Máš tu veľa dobrých príspevkov, ale toto opakuješ víkend čo víkend v tréningu, kvalifikácii aj preteku.

1 Like

zas ty … ​

1 Like

O Imole som nič nepísal. Ale odpisovať víkend po pár minútach tréningu je trápne. Navyše keď sa Ferrari javí byť veľmi rýchle a nakoniec s prehľadom vyhrá tretí tréning. :slight_smile:

Nejazdieval. Vždy nechal vyniknúť Ferrari a rozbalili to až v Q. :slight_smile:

Koláč prý taky předjížděl pod RF.

Předjel Strolla pod RF. Ale k čemu pencle, když bude 20

Včera prý předjel Sainz pod červenou Colapinta. Jako je blbý že jeden dostane exemplární trest a druhého nechaj uplně být.

boli off pace aj v Q, Russella zachránili omnoho lepšie mediumky

je mi strašne lúto že ferrari ma len 1 jazdca momentalne