20 vteřin a 3 trestný body pro Russela…
No moc ti nerozumím, Alonso do boxů vůbec nechtěl, on tam jel rychlé kolo a Russell ho tam prostě natlačil
Preco chcel Falonso predbiehat po pravej strane?
Bolo predsa jasne,ze G-boy uvolnuje idealnu stopu, teda lavu stranu. Mozno im budu musiet namontovat aj smerovky.
Namiesto spätných zrkadiel by mohli skúsiť smerovky.
No veď to je to čudné - keď Ferdo do tých boxov ani nechcel na kiu máriu ho išiel obiehať zprava (!). Mne to tiež pripadalo, že buď išiel push lap alebo prípravu a teda logicky ideš čo najviac vľavo. Možno mal pocit, že stretávacia rýchlosť ja taká vysoká, že buďto auto pred nim včas neuhne, alebo nebude priestor. Ten onboard uznávam vyzeral tesne. Ale stále dáva väčší význam držať sa vľavo, lebo keď to takto stočíš doprava, ľahko sa môže stať presne to čo sa stalo.
Každopádne je aj už rozhodnutie komisárov - napísali to čo ja - OK, čo George mohol urobiť je vzhľadom na trať držať sa viac očividne vpravo. Bude to dané ako výstraha aj ostatným, Mercedes dostal pokutu 7,5 litra za to, že Georgea neupozornil viac sa pratať z cesty. Čo by asi bol býval urobil, vedieť o Fernandovi.
Jojo, takže Alo dostal 20s a 3 trestné body, že v Austrálii brzdil o 3 metry dřív. Ale Russell respektive Mercedes dostane pokutu, když natlačí Alonsa do zdi, to je fair
RUS vs ALO se stalo to kdyz na to koukam, ze RUS chtel do boxu a ALO chtel pokracovat, jen byli oba na nespravnych stranach a jaksi se jim to vzajemne nepodarilo osefovat.
Každopádně teda svůj nejrychlejší čas Alonso musel dát až na další pokus. Doufám, že AM neztratil dech do Q.
Alonso chtěl dokončit rychlé kolo, a Russell byl vlevo. Tak to Alonso stáčel doprava. Když chtěl Russell do boxů, tak co tam dělal tak dlouho vlevo?
Na videu pekne vidiet,ze Falonso pri vyjazde z klopenky nevyuziva idealnu stopu a netlaci sa dolava,pricom je jasne,ze pomaly G-boy bude uvolnovat lavu stranu. Podla mna obaja spravili chybu, samozrejme Anglican vacsiu,lebo mal skor uvolnit idealnu stopu. To ale neospravedlnuje Spanielovu zbytocnu snahu sa tlacit doprava.
Ne? Když vlevo byl Russell? Aha
lol, protože ideální stopa v poslední zatáčce není nalevo, ale napravo, no nevadí, třeba se kouknenš někdy na závody v Nizozemsku a uvidíš to
Tvoje zaslepene nazory ma nezaujimaju, a poucovat o sledovani gp mozes svoje internetove priatelky. S tebou nemam o com diskutovat, lebo si rakovina tohto fora.
A to je tvoje reakce na slušný koment? Rakovina jsi očividně ty, se vzpamatuj
Kedze bol G-boy pomaly a rychlo ho Falonso dobehol,tak bolo logicke, ze bude uvolnovat idealnu stopu. Zial spravil to o nieco neskor,ale nakoniec to uvolnil.
Žádný Falonso tam nejezdí. Nevím co bereš…
Chvalabohu nie to co ty.
No nevím, ale Falonso tam fakt není…
Íni vedia,o kom pisem,ty nie. Problem nie je na mojej strane.