LIVE: Tretí tréning na VC Emilia Romagna | Magazín F1 - F1online.sk

maju myslim, ze najviac upgradov na Imolu, urcite testuju co mozu, ale FP3 vacsinou uz byva na simulacie, tak snad to neprepalia, fakt u AM ocakavam minimalne jedo auto v top 6

tak zeby ten tyre deg konecne vyriesili? sainz tiez jazdi outlapy?

Sainz išiel push potom tuším PIT a znova an tých istých, takže mal ich v lepšom stave ale on išiel bez push

DEG je už preč definitívne mi príde. Ja fakt vidím Charles tento víkedn urvať výhru a už teraz hovorím pokiaľ vyhrá teraz a Monako, tak získa extrémne momentum a chcel by som aby Ferrari urobilo 2022 v opačnom garde. Takže RB prestane stíhať a uvidíme čo McL. Ale už to hovorím dlho, pokiaľ Charles vyhrá Monako, tak ten rok bude titul.

2 Likes

To znamená dostat se aspoň před jedno auto z RB, McLarenu a Ferrari, když nepočítám ostatní. Uvidíme.

Ježku přestaň tu šířit negativitu, je sobota, je hezky, užívej si závodní víkend

Pokud Charles vyhraje Monako, tak to bude velký balvan, který se z něho odvalí. Při jeho smůle bych ale radši připustila, že i bez výhry v Monaku může udělat titul.

1 Like

ty si este viac skepticky ako ja u Ferrari :smiley: ale asi mate s Evkou pravdu, ked on ten Alonso dokaze carovat, to vieme

monaco je must have kvoli triple crownu

1 Like

to nezostarlo dobre

1 Like

ALONSOOOOOO ZNOVAAA CHYBAAAAAAAAAA 41851586456 je to veta

Alzaci vytahujte vreckovky😃

Začína to byť zlé fakt, to už je na ručník

Alonso pitlane start nedeľu?

tvl ziadny grip … naprd, ze je toto posledny trening

No sakra, to byla šleha… Stane se.

Ale toto ide na AMR však vôbec nefunguje, zase Alonso podpísal kvalitný tím

V tomto mohol jazdiť aj na trati a on nie. Si vyberie to alzáka

urcite 15151515

S tazkymi monopostami bude v nedelu velka nadej na safetycar… Lando sa moze chystat na repete Miami :smiley: