LIVE: Tretí tréning na VC Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

Všichni blafují. Alonso na 10 místě. Hmmmm

Martin trest +1 za limit tratě :thinking:

1 lajk

Šaškárna.

image

To je dosť prekvapivé po tom, čo sa F1 zmenila z kráľovny motoršportu na arkádovú hru.

No až to uvidí možná bude ještě čurbes.

1 lajk

@spineIesssheep

RedBull do toho. Dnes vyhrajou. :partying_face::clinking_beer_mugs:
A jestli ne, tak riadna ostuda. :-1:

Prišla sobota, AMG zvýšil výkon a znova sa prebudzame do reality

2 lajkov

Já tohle rozhodování komisařů vůbec nemůžu komentovat, abych nebyl za hrubiána. :grimacing:

Já budu fandit Kimimu a bez ohledu na výsledek si dám Radka ať má @HellHogr co psát. :face_with_tongue:

1 lajk

To si nemusel psát, to víme, že nic jiného nepiješ.

Správné rozhodnutí, motogp dodržuje přísně ty pravidla o limitech narozdíl od F1.

Slabý výkon Mercedesu byla/je realita.
Donesli giga upgrade, v podstatě B-specifikaci vozu, takže musejí hledat nová nastavení a řešení.

Zatímco dnes všichni šetřili vozy, tak Mercedes musel jet naplno, protože si potřebovali zkontrolovat a otestovat noční práci.

Hlavní favorit je RB, ten jede bomby od startu víkendu. Nedivil bych se, kdyby vyhrali kvaldu o 0,3s+.

Padni komu padni, já to beru když je to tak nastavené, pokud se opravdu dotkl zeleného prostoru.

1 lajk

Až u tebe v sezoně bude někdy favorit Mercedes, dej vědět. Já jen že v kvalifikacích letos stále na PP jen motor Mercedes. Jinak Max tady vypadá že může vyhrát, klidně bych na něj vsadil.

2 lajkov

Motor ano, tým ne.

Mercedes dává možnost zákazníkům získat vítězství nebo pp i zákazníkům.

Byl někdy motor Ferrari na pp, aniz by to byl tým Ferrari? To se mozna nestalo v celé historii.

Tak 2 z 256 pp motoru Ferrari bylo mimo Ferrari. Za 75 let.

Nevím, ale v 2012 byl Sauber asi 2x v Q před Ferrari a jednou startovali do závodu myslím druhý.

2 lajkov

Mercedes 109 z 263 pp motoru Mercedes, mimo Mercedes.

A pak tady budu cist neco o nedodavani informací.

2z256
109z263

Zabudol si dodať taku celkom dolezitu informaciu ze vacsinu casu svojeho posobenia ako dodavatela motorov mercedes nemal svoj tovarny tim :smiley:

3 lajkov

Vsadim se, ze i kdyz byl Mercedes jako tovarensky tym, tak maji zakaznici vic pp nez 2.