Všichni blafují. Alonso na 10 místě. Hmmmm
Šaškárna.
![]()
To je dosť prekvapivé po tom, čo sa F1 zmenila z kráľovny motoršportu na arkádovú hru.
No až to uvidí možná bude ještě čurbes.
Já tohle rozhodování komisařů vůbec nemůžu komentovat, abych nebyl za hrubiána. ![]()
Já budu fandit Kimimu a bez ohledu na výsledek si dám Radka ať má @HellHogr co psát. ![]()
To si nemusel psát, to víme, že nic jiného nepiješ.
Správné rozhodnutí, motogp dodržuje přísně ty pravidla o limitech narozdíl od F1.
Slabý výkon Mercedesu byla/je realita.
Donesli giga upgrade, v podstatě B-specifikaci vozu, takže musejí hledat nová nastavení a řešení.
Zatímco dnes všichni šetřili vozy, tak Mercedes musel jet naplno, protože si potřebovali zkontrolovat a otestovat noční práci.
Hlavní favorit je RB, ten jede bomby od startu víkendu. Nedivil bych se, kdyby vyhrali kvaldu o 0,3s+.
Padni komu padni, já to beru když je to tak nastavené, pokud se opravdu dotkl zeleného prostoru.
Až u tebe v sezoně bude někdy favorit Mercedes, dej vědět. Já jen že v kvalifikacích letos stále na PP jen motor Mercedes. Jinak Max tady vypadá že může vyhrát, klidně bych na něj vsadil.
Motor ano, tým ne.
Mercedes dává možnost zákazníkům získat vítězství nebo pp i zákazníkům.
Byl někdy motor Ferrari na pp, aniz by to byl tým Ferrari? To se mozna nestalo v celé historii.
Tak 2 z 256 pp motoru Ferrari bylo mimo Ferrari. Za 75 let.
Nevím, ale v 2012 byl Sauber asi 2x v Q před Ferrari a jednou startovali do závodu myslím druhý.
Mercedes 109 z 263 pp motoru Mercedes, mimo Mercedes.
A pak tady budu cist neco o nedodavani informací.
2z256
109z263
Zabudol si dodať taku celkom dolezitu informaciu ze vacsinu casu svojeho posobenia ako dodavatela motorov mercedes nemal svoj tovarny tim ![]()
Vsadim se, ze i kdyz byl Mercedes jako tovarensky tym, tak maji zakaznici vic pp nez 2.