Pěkný trénink… Je to vyrovnanější než jsem si myslel.
Williams je určitě top5.
Samozřejmě stát se může vše.
Pěkný trénink… Je to vyrovnanější než jsem si myslel.
Williams je určitě top5.
Samozřejmě stát se může vše.
Tak jake jsou dojmy panove…
Podle me v Q prijde korekce, Williams nemuze byt tak vysoko, bud jezdi s malo benzinem, nebo top teamy blafuji, krome VER, ten jel strop.
Že jestli měli někteří nastavený vůz na vodu, tak víme guvno.
Ok tak červené gumy sú späť snáď…niekde ich v Mercedese objavili, že na čo to je také čosi a ako to funguje
George veľmi pekne. Je tam niekde v tomto mixe, čo som včera ani nečakala. To znamená, že auto ten potenciál má a včerajšok nebol reprezentívny a to dokonca nie je ani kosa jak v Rusku.
Vyzerá to minimalne menej extrémne ten monopost, čo je skvelá správa pre tím, na Tom sa stavať dá. George si svoje následne doručí, keď dostane trošku predvídateľný nástroj do rúk…o to sa nebojím. A v Q už určite, tam dnes podľa mňa má reálnu šancu na pekný výsledok, aj keď sa tam ešte určite zamontuje Norris. Pôjde o takmer 0 rozdiely, a tu sa aj v priebehu sezóny, môžu Georgove precízne Q veľmi hodiť.
Bez akéhokoľvek hypu, potešil aj Kimino… na nováčika veľmi solídna session.Strata pekne klesá z 0.8 na 0.4 na 0.2 na kolegu v priebehu tréningov. A to je veľmi veľmi pekná práca. A veľmi systematická. Bono ( aj Valteri) do neho hučia o 100-300, ale dôležité je, že počúva a že nie je hrr hrr, nato ich má. Pomaličky si to skladá, stavia si sebadôveru a buduje rýchlosť. Toto som od neho chcela.
Ale Q bude šialene tesná …to bude extrém dnes ak nikto stále výrazne neblufuje,čo už asi nie.
Williams wtf ? Ale ja by som im dopriala takéto výsledky.
A kdo by tam měl být? Haas? RB-B? Kick?.. Aston?..
Ono zase tak těžké být top5 není.
No nic, jdu si kousek zdřímnout před spaním.
Jako ja bych rad videl Sainze v top5, ale to by byl skok od Williamsu jak hrom, pac i Albon ho stiha.
Albon ozaj nie je úplne kretén
Sainz je stále nový to ber v úvahu.
Jako myslím tím top5 tým… Takže top10 by měli udělat oba určitě.
Takze muj odhad:
1.Mclaren
2-3. Ferrari Mercedes
4. Red Bull
5. Williams ( zalezi na nadrzich )
Jo, ja je vidim realne v Q3, podle me budou chtit letos zaperlit a vydrzet vepredu co nejdele.
Ale kdo by je měl vlastně dát mimo top5 tým? Ono moc adeptů není.
V téhle chvíli za mě žádný. Necítím od nikoho ze zadních pozic, že by měl tah na bránu.
Navíc se začne brzo přecházet na 2026, takže i v tom mají výhodu, aby se tam udrželi.
No, vlastne mas pravdu, u VISA carodej priznal ze jezdi podvyziveni.
Hlavně mají silně motivované piloty. Oba tomu dají každý totální maximum.
Oba to jsou třicátníci, takže nějaká nakládačka od druhého může znamenat konec.
Klidně i v F1.
Jn, Sainz je top pilot a Albon jak vidi ze mu hori u zadku tak se prepne do vyssiho modu, kazdopadne budu rad kdyz by to tak bylo, Q uz brzy napovi.
Přeju jim to. Vowlese mám moc rád.
F2 taky samé SC…
Durksen moc pěkný výkon.
Fornaroli taky pěkná “premiéra”.
Jinak nic moc.