LIVE: Tretí tréning na VC Abú Zabí | Magazín F1 - F1online.sk

Q top 3 za mna Norris, Russell, Verstappen v tomto poradi.

Ale v Q3 ocakavam aspon jeden Haas, Williams a mozno aj Sauber.

1 Like

Pozitivne je, ze Mercedes (minimalne Russell) vyzera byt v hre a mohol by zdolat Mclaren. Verstappen je blizko, ale nevyzera byt na tom tak dobre ako Norris - v kvalifikacii to bude potrebovat nejaku “Max magic”, ktora sa tento rok ale uz niekolkokrat udiala. Piastri vyzera byt strateny. Dalsie pozitivum je, ze rozostupy su velmi tesne. Ak to niekto z favoritov v kvalifikacii neposklada uplne idealne, lahko sa moze stat, ze neskonci ani v top 5. Pozitivna sprava, vzhladom na to, ze Norris sa tento rok uz niekolkokrat v kvalifikcaii pod tlakom zlomil.
Minimalne take su moje dojmy z treningu, samozrejme sa tazko odhaduje, nakolko jednotlive timy taktizovali.

1 Like

No Mercedes do toho skutečně může promluvit. :sweat_smile:

2 Likes

Lando na startu mezi Russellem a Maxem? Tak to DNF už by tak nereálné nebylo😀

2 Likes

Jakože start alá Sigapur 2017? :smiley:

2 Likes

Pomerne dost sa toho udialo.
McLaren u Landa prekvapivo na konci FP3 flow-wiz. Nevsimol som si, mal ho aj Oscar?
Urcite sa o ziskane data v ramci rovnakeho pristupu podelia, ze? :sweat_smile:

Zatím ok, ale zatím jde pořád o houby. Ať už to dopadne jak chce, budu muset tenhle víkend dvakrát přežít heart attack :smile: .

1 Like

Aston dostal za neúčast jezdců s fanoušky rozhřešení.

1 Like

To už se davají pokuty i za tohle? :smiley: LOL

2 Likes

Adam a jeho nadhled. Wow.

FIA si na sebe nějak vydělat musí.

Při tom v FP1 místo nich jel někdo jinej, tak by jten někdo jinej měl stačit i mezi fandy ne? :smile:

2 Likes

Proto dostal Aston odklad 15 000.

Klidně milion, finanční potřeby FIA mě nezajímaj a kolik vyplácne Aston taky ne :man_shrugging:

1 Like

Toho nahradníka za Alonsa jsem viděl poprvé a myslim si že i naposledy. :smiley:

1 Like

Ono se to teda zahustilo dost a co se týče Oscara, tak zatímco v P2 to byl vyloženě průser, tak v P3 už byl o poznání výše a i odstup se zmenšil. Uvážíme-li, že nemohl jet P1, tak bych se docela divil, kdyby v Q nešel rychlostí dále nahoru. Je to dost divoká karta, ale Oscara bych ještě neodepisoval.

Max a Lando jeli skoro to samé, rozdíl proti P2 se o hodně zmenšil, George měl nejlepší track evolution, ale i v identických podmínkách by byl asi blízko. Jinak ale upřímně nikdo nic moc, Ferrari vypadalo slibně v P1 (ehm, jedno Ferrari :slight_smile: ), ale P2/3 šli hodně dolů, Kimi ztrácí, špatné byly v Q často zajímavé RacingBulls i Hulk, katastrofa je Juki.
Za mne pořád super pozice pro Landa, i kdyby se opravdu Oscar v Q zlepšil, tak mimo Maxe zatím hrozí jen GR, což je na ztrátu titulu pořád málo.

1 Like

Lui necakane na konci :slightly_frowning_face: ten novy volant ala Lui mu pomohol.

Nj, Piastri prisiel do garaze so slovami “aj ja chcem flow wiz!”, na co mu Zak povedal “sorry, mame ho len pre jedneho jazdca”. Zdroj? Bol som v garazi.

1 Like

Nevymyslaj si veci co nepisem, ked si zufaly z faktov, ktore nevies vyvratit a si to ty co konspirujes.

Oscar vynechal FP1, co je nevyhoda.
McLaren jediny krat v sezone nezdiela data, co umocnuje nevyhodu.
Lando mal na zadnom kridle flow-wiz, co su data navyse, tak sa pytam, ci ho mal aj Oscar (naozaj neviem), lebo k tym extra datam sa nedostane ak nemal.
Teba z tychto nevyvratitelnych faktov ide rozhodit, lebo mas problem uznat, ze takto rovnake podmienky nevyzeraju a radsej sa uchylujes k rozpravkam a klamstvam o mojom konspirovani, maj sa :slight_smile:

3 Likes

Landova garáž před Oscarovou schovala poslední kyblík s barvou a štětku :smile: .

1 Like