LIVE: Tretí deň predsezónnych testov v Bahrajne | Magazín F1 - F1online.sk

Jako Max to tam poslal na 8 kol starých pneu :man_facepalming:

Charles s tím autem zatím víc bojuje než Carlos.

1 Like

No mě vždy přišlo že Leclerc získává navrch nad tím vedle něho spíše s menším přítlakem. Jestli konceptem přidali přítlak s tím že auto má trochu více odporu, pak to nemusí být pro Sainze uplně špatně :thinking:

1 Like

Přítlak se s novými vozy určitě omezí, ale vždycky může nastat situace, která může kanál poškodit. Tohle riziko bylo i před vozy s ground effectem.
Na stabilních okruzích se dají kanály vyřešit poměrně lehce. Na městských okruzích bude hrozba létajících deklů asi vždycky. Co město to jiný typ kanálů a nemyslím si, že by se kvůli F1 kanály celosvětově sjenotily.

Si trošku zadriftoval, no… :smile: . Já koukám jenom jedním okem, ale neměl Carlos dopoledne červené a Charles teď žluté?

Nevím.
Zcela upřímně jsem do rána četl analýzy a poslouchal podcasty a názory a vstával v 12.45. :grin:

Ale za 2h se pojedou glory runs… takže tam si chuť napraví. :smiley:

2 Likes

Tak trať by vůbec měla zrychlovat, těžko něco porovnávat. Nakonec od toho jsou to testy a ne závody :slight_smile: . Ovšem Max to tam sází horko/zima, to je málo platné…

Tak jak by řekl Honza, tak zatím jezdí na nízkou naftu. :slight_smile:

1 Like

nerozumiem ako tam ti novinari dostali mcl? vsak tam nemaju ziadne poriadne data, lando spravil jedno rychle kolo v stredu a to je vsetko.

Mergl, Ferrari a Renault postavili zcela nové vozy. Klidně se u nich můžou v prvních závodech vyskytnout problémy, ale pak by měli podávat slušné výkony.
Samozřejmě Renault nebude tak vysoko jako Ferrari s Merglem, ale měl by se výrazněji přiblížit k Astonu a McLarenu.
Visa může být letos hodně nebezpečná. Hodně by pomohlo znát výši rozpočtu jakým budou letos disponovat. To se ale nedozvíme.
Sauber s Williamsem asi budou okupovat osmé a desáté místo.

Školenie? To myslíš ten včerajší ďalší tvoj breakdown podporený Situsom? :sweat_smile:

aby este nepreskocil alpine. Inak pretekovy stint ricciho mi prisiel ze daval casy ako sainz, dokonca na c1 mal tie casy uctihodne na moj vkus

image

Ale Ricci nešiel celý závod vzdialenosť

Něco ale McL odjel, proto bylo vidět jak se vůz chová.
McL prý moc novinek na svém voze nemá, tak se dají některé data odhadnout z loňského vozu.

Nikdo nešel celou závodní vzdálenost …

57 kôl presne ako má Bahrain

1 Like

Šimonku nepřidávej si tam čísla :stuck_out_tongue:

“…super excited…”
Lewis ide napraviť Ferrari :slight_smile:

2 Likes

:face_vomiting: :face_vomiting: :face_vomiting:

Ferrari si asi neuvedomilo este do coho sa to namocilo.

1 Like