Však jim chybí 1,8m2 chlazení na závodní vzdálenost
Aha, takže Max chtěl odbočit do Ferrari.
Nebo do McL to bylo?
Nech bocí kdekoľvek keď to nerobí do Mercedesu
Bohužel Antonelli - Verstappen 2026, víš to první.
No po testech mám pocit, že:
- RB
- McL
- Mercedes
- Ferrari
- Williams
- Haas
- Alpine
- Vcarb
- Aston
- Kick
V Tom momente keď noha Verstapena prekročí prah v Brackley ja odchádzam kamkoľvek inam
Hoci aj fandiť Hamiltonovi do Ferrari
A to ho ja nemusím ale radšej by som sa podujala na to ako na Mercedes s Verstapenom
Asi potom prejdem na Williams alebo čo…
Toto ja nedám.
To ani Kimi nezachráni
To máš fakt tak dobrú pocit z RB?
RB mají takový divný program, furt tam něco montují, ale něco tam schovávají, rychlost tam je vidět.
McLaren asi taky v klidu, ais trochu taky tají, ale myslím, že hledají nastavení zavěšení, trochu nevyrovaní… Pak mile překvapil Meďák, jedou fajn, ale chybí trochu rychlosti. Ferrari určitě z top4 nejvíce zklamalo. Zase přes zimu velké ódy a na pohled nic moc. Haas ty si furt jedou svoje kolečka a Willík vypadá divně, ale asi jim to jede. Mají navíc 2 super piloty. Ostatní těžko říct.
- McL 2. RBR 3. Ferrari 4. Mercedes 5. Haas 6. Williams 7. Alpine 8. AM 9. Visa 10. Sauber
Já na Ferrari změnil názor. Nelíbí se mi jejich jízdní projev.
Ale uvidíme, co na to stopky.
První slušný stint Alonsa na C2
Alonso con el C2:
1:35.740
1:35.809
1:35.829
1:35.858
1:35.792
1:35.791
1:35.789
1:35.720
Ja mám skôr divný pocit z RB, favorizujem McLaren
Potom nás a Ferrari…ale ani RB si nie som istá.
Nerobí na mňa RB žiaden zázračný dojem.
A rýchlosť má skôr Max ako to auto …neviem taký mám pocit.
A Mercedes reálne rýchle kola skoro nejazdil, ale na mňa pôsobí najlepšie za dlhy čas.
Nevím ten RB. Jsou 30 minut v garáži, pak dají 3 rychlý kola, pak jsou zase 30 minut v garáži.
Těžký. něco usuzovat no.
Osobně mám z Red Bullu smíšený pocit. Jejich program - rezignace na závodní simulaci - je zvláštní a umím si ho vysvětlit jedině tak, že hledají optimální nastavení a úplně se jim nedaří, auto je nedotáčivé, takže udělají kolo a vyhodnocují, co změnit, zkusí další variantu a takto dokolečka. Asi považují za důležitější trefit nastavení než testovat degradaci při nastavení, které pro ně není optimální. Takže problém užšího provozního okna asi přetrvává. McLaren oproti tomu získává cenná data, jezdí pilně jako včelka. Na P1 bych zařadil McLaren.
Kolík má Russell kol?
Práskne tam ještě nějaký power run?
Red Bull zatim tajemny, doted to vypada ze pokracuji tam kde skoncili loni, budou dobri v Q, v zavode pujdou na 4-5 misto, u nich uz klasika. Kdyz zaprsi tak mozna bude bedna.
No a hlavni adepti na wins a titul, nemyslim ze jsme videli jejich nejrychlejsi Q kola, uvidime.
Tak nejak mam tuseni, ze VER a GAS se letos do sebe zamiluji.
Úprimne neviem poobede som to až tak nesledovala, pracovala som a klienti mali dojem, že piatok poobede je ich čas.
Takže mám to zapnuté, ale úprimne neviem koľko vlastne urobil kôl doteraz.
A skôr by som povedala, že nie ako áno ohľadom toho Power runu.
Ak to schovávali doteraz a jazdili konzistentné dookola už teraz to nezmenia podľa mňa.
Pro sponzory by tam mohli prásknout jedno full kolo na C4…
Zeby Si ho dostal ?
George ide pekne kolo
Update: fakt ho tam práskol
Pro pocit, že bude lepší, než Kimi