LIVE: Tréning na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Hlavne do toho netop teraz vela času :smiley: tiež som to oživil pre info ohľadne s4 ale zistil som, že je strata času tam teraz zase nahánať gear, radšej počkať na S4

damn to tu je tolko noliferov na diablo? excelent :slight_smile:

4 Likes

Tiez farmime s kamosmi uz druhy tyzden nepravidelne, trochu ma sere, ze hentaku bombicku idu vypustit ked uz je fajnove pocasie :joy:

2 Likes

georgeovi to je jedno, podla toho clanku, co si dnes postoval je vo vybornej pozicii a je hladny po uspechu

Diablo je legenda mezi games, za mě je D4 lepší, než D3. Ale po kampani mne to rychle omrzelo, ale planuju návrat se S4

Běžte makat radši… ať máte byt… vy Diablové

1 Like

Ty vole, zase ten Max. Zabijte ho už někdo. :cold_face: :grin:

neni cesty s5

3 Likes

Já už jsem domakal, už můžu jít v klidu pařit

Ja som to pochopil v kontexte “hľadania jednotky pre Mercedes” a to mal byť podľa médií (a možno Tota) Max.

1 Like

Tiez za mna D4 lepsie, pocitovo je to viac urobene jak dvojka, ktoru mam najradsej

3 Likes

Jednička do budoucna bude podle mě Kimi, jestli Mercedes chce na něčem stavět, musí na něm

Aj ty chceš zraniť Georgove city? :slight_smile:

russel dopadne imo ako sainz … too good for no.2, too poor for no.1

4 Likes

zahravas si s out of kontext narazkami priatelu :grin:

1 Like

Ty nemáš hanbu. Včera mu nadávaš do žebrákov, dnes milión iných nadávok a aj tak mu lezieš do venca, aj keď ťa má totálne na háku. Krásne si zúfalý. :joy:

4 Likes

Čekám, kdy se to stane… :grin:

jak spieva Pharell, sooner or later … :smiley:

1 Like

Podle mě Wolff spěchá s Antonellim letos do Williamsu, aby se stihl aspoň podle možností vyjezdit mimo Mercedes. Tak bude mít Toto větší manévrovací prostor při hledání náhrady Hamiltona.

2 Likes

buxton nech nerozprava exkrementy ale nech radsej povie jak to je s tym Antonellim do Williamsu sakra