LIVE: Tréning na VC Číny | Magazín F1 - F1online.sk

Kdyby jen prostřednictvím fotek :face_in_clouds:

1 Like

Ty vole nasa super vlada zrusi preplacanie zubov od poisťovní od 1.5.24. Tiež mam dnes termín a idem si este hodiť dalsi jeden dva do konca aprila :man_shrugging::joy:

Jak zruší? Jako budou placené prohlídky?

Jsem myslel, že je Fico bojovník za lid a za levný potraviny… :grin::grin:

2 Likes

Nebudu, len vacsina ludi precita akurat nadpis. U nas bol par rokov benefit, ze poistovna ti preplacala 100e rocne (neskor tusim 150e) na zubara na hocico, vratane dentalnych hygien a v podstate hocijaky zakrok, ktory ti vyfakturovali ako zdravotny zakrok (oprava kazu, dentalna hygiena). Niektori to zneuzivali aj tak, ze chodili na bielenie a boli zubari, ktori boli ochotni to vyfakturovat ako dentalnu hygienu s opravou kazu atd, takze im stat prispel na bielenie. :smiley:

Teraz treba peniaze na ambulancie, a tak sa to len vrati do normalnu, ze tento benefit zanikne a peniaze z neho sa presunu na dofinancovanie ambulancii. Preventivky ostavaju bezplatne, zakladne opravy zubu ostavaju tak isto bezplatne (priplacas len za nadstandardnu plombu, co bolo tak isto vzdy).

Treba konsolidovat, a tak sa musia robit aj taketo opatrenia, je jedno kto je vo vlade (tym neobhajujem tuto vladu, svoje amaterstvo dokazuju pri 2. pilieri, to staci ako ukazka). :slight_smile:

4 Likes

Ja som napríklad to preplácanie zubov aj tak nevyužíval. Nechcelo sa mi vypĺňať tú žiadosť a dokladovať to potom tuším do 3 mesiacov do poisťovne. :slightly_smiling_face:

Mam poistovnu ktora mi preplaca urcite percento u zubara. No a henti k0k0ti to idu zrušiť. Cize ano vsetko bude platene a navratnost nulova :joy:

Prepac, ale nie je to tak.

Toto je uplny blud. Bude to tak ako predtym. Zakladna starostlivost bude bezplatna (resp. preplacana tak ako predtym) - teda preventivne prehliadky zadarmo, zakladne plomby zadarmo, strojcek zo zdravotnych dovodov pre deti bude tak isto dotovany, atd.

Ako pisem vyssie, bud chceme konsolidovat alebo rozhadzovat a potom nariekat, ze mame obrovsky deficit. :slight_smile:

To bolo vzdy to ja viem

Co je zakladna plomba? Lebo teraz su vsetky soecialne nove atd :joy::joy:

Vieme dobre ako to skončí, nie raz sme sa presvedčili wko tato vlada pomáha ľuďom… A ich bludy predvolebné :joy:

1 Like