Kdyby jen prostřednictvím fotek
Ty vole nasa super vlada zrusi preplacanie zubov od poisťovní od 1.5.24. Tiež mam dnes termín a idem si este hodiť dalsi jeden dva do konca aprila
Jak zruší? Jako budou placené prohlídky?
Jsem myslel, že je Fico bojovník za lid a za levný potraviny…
Nebudu, len vacsina ludi precita akurat nadpis. U nas bol par rokov benefit, ze poistovna ti preplacala 100e rocne (neskor tusim 150e) na zubara na hocico, vratane dentalnych hygien a v podstate hocijaky zakrok, ktory ti vyfakturovali ako zdravotny zakrok (oprava kazu, dentalna hygiena). Niektori to zneuzivali aj tak, ze chodili na bielenie a boli zubari, ktori boli ochotni to vyfakturovat ako dentalnu hygienu s opravou kazu atd, takze im stat prispel na bielenie.
Teraz treba peniaze na ambulancie, a tak sa to len vrati do normalnu, ze tento benefit zanikne a peniaze z neho sa presunu na dofinancovanie ambulancii. Preventivky ostavaju bezplatne, zakladne opravy zubu ostavaju tak isto bezplatne (priplacas len za nadstandardnu plombu, co bolo tak isto vzdy).
Treba konsolidovat, a tak sa musia robit aj taketo opatrenia, je jedno kto je vo vlade (tym neobhajujem tuto vladu, svoje amaterstvo dokazuju pri 2. pilieri, to staci ako ukazka).
Ja som napríklad to preplácanie zubov aj tak nevyužíval. Nechcelo sa mi vypĺňať tú žiadosť a dokladovať to potom tuším do 3 mesiacov do poisťovne.
Mam poistovnu ktora mi preplaca urcite percento u zubara. No a henti k0k0ti to idu zrušiť. Cize ano vsetko bude platene a navratnost nulova
Prepac, ale nie je to tak.
Toto je uplny blud. Bude to tak ako predtym. Zakladna starostlivost bude bezplatna (resp. preplacana tak ako predtym) - teda preventivne prehliadky zadarmo, zakladne plomby zadarmo, strojcek zo zdravotnych dovodov pre deti bude tak isto dotovany, atd.
Ako pisem vyssie, bud chceme konsolidovat alebo rozhadzovat a potom nariekat, ze mame obrovsky deficit.
To bolo vzdy to ja viem
Co je zakladna plomba? Lebo teraz su vsetky soecialne nove atd
Vieme dobre ako to skončí, nie raz sme sa presvedčili wko tato vlada pomáha ľuďom… A ich bludy predvolebné