LIVE: Šprintová kvalifikácia v Miami | Magazín F1 - F1online.sk

ak porovnám jazdu 18 ročných Maxa a Kimiho,tak z toho Max vyjde ako žiak proti profesorovi…bravo Kimi…

4 Likes

Omezenec seš no.

2 Likes

Mercedes a Mclaren sú zasa jeden tím ? :thinking: radšej nič nepíš lebo vidno že si kkt na prvý pohľad

1 Like

To sem někde napsal? Já jen opakuju co si tu vyblil ze sebe, nejspíš ti ta kvalifikace udělala špatně. Ale to náš problém není.

2 Likes

No Russell slabota dneska, kimi mu naozaj začína dýchať na chrbát

1 Like

Myslíš, že už vedia čo na ňom vidíme aj ostatní ?

Ten chlapec bude špi čkový jazdec do 2 sezón.

Myslím,že Maxove nádeje v Mercedese vybaví raz dva a to ešte len ideme na trate kde už bol :muscle:t2:

Jáj, ty si ďalší z ■■■■■■■■■■■■ úderky Alonsa, to si mal hneď povedať a bral by som ťa s rezervou. Nechápem čím si taký borec a jeden z najlepších jazdcov na svete zaslúži takýchto ■■■■■■■■■ za fanúšikov

1 Like

Russell dnes taktický nezvládnuté na jeho strane garáže, tempo mal.

Mlady Kimi a VER se nedaji porovnat, konecne ustanou ty vecne nesmyslne kecy o extra talentu VER. Vzdy se tlacil polem nasilu a krecovite, casto mimo pravidla, dela to dodnes.

Ses tu hezky rozložil, a to je jen sprint Q. Ale ještě není pozdě na Bohnice, aji v tuhle dobu tě příjmou

1 Like

Tvůj problém bude hlubší, ale v pohodě, klidně to ze sebe dostaň, šij do mě, jestli ti to pomuže. :smiley:

2 Likes

Neviem prišlo mi že kimi bo lrychlejsi celu Q, ale tiež som nechápal prečo ho tak skoro pustili

Však to je fenomén. Je tam tejden i s cestou a už má dokument na Netflixu.

1 Like

Ferraru je v pr-eli, už ani ve sprintech jim to nejezdí. :smiley:

Neviem, že by v tejto reakcii ?

Nemame auto tam by mohol sedieť aj pán bozko a skončí v 3 rade

nevím, třeba tohle?

1 Like

Na to tu máš svojho alzafanboy priateľa, ja šijem len do ľudí čo trepú dve na tri a svoje dojmy prezentujú ako fakty

Začíná to opravdu vypadat, že Ferrari bez protekce nedokáže vyhrát. :smiley:

2 Likes