ak porovnám jazdu 18 ročných Maxa a Kimiho,tak z toho Max vyjde ako žiak proti profesorovi…bravo Kimi…
Omezenec seš no.
Mercedes a Mclaren sú zasa jeden tím ? radšej nič nepíš lebo vidno že si kkt na prvý pohľad
To sem někde napsal? Já jen opakuju co si tu vyblil ze sebe, nejspíš ti ta kvalifikace udělala špatně. Ale to náš problém není.
No Russell slabota dneska, kimi mu naozaj začína dýchať na chrbát
Myslíš, že už vedia čo na ňom vidíme aj ostatní ?
Ten chlapec bude špi čkový jazdec do 2 sezón.
Myslím,že Maxove nádeje v Mercedese vybaví raz dva a to ešte len ideme na trate kde už bol
Jáj, ty si ďalší z ■■■■■■■■■■■■ úderky Alonsa, to si mal hneď povedať a bral by som ťa s rezervou. Nechápem čím si taký borec a jeden z najlepších jazdcov na svete zaslúži takýchto ■■■■■■■■■ za fanúšikov
Russell dnes taktický nezvládnuté na jeho strane garáže, tempo mal.
Mlady Kimi a VER se nedaji porovnat, konecne ustanou ty vecne nesmyslne kecy o extra talentu VER. Vzdy se tlacil polem nasilu a krecovite, casto mimo pravidla, dela to dodnes.
Ses tu hezky rozložil, a to je jen sprint Q. Ale ještě není pozdě na Bohnice, aji v tuhle dobu tě příjmou
Tvůj problém bude hlubší, ale v pohodě, klidně to ze sebe dostaň, šij do mě, jestli ti to pomuže.
Neviem prišlo mi že kimi bo lrychlejsi celu Q, ale tiež som nechápal prečo ho tak skoro pustili
Ferraru je v pr-eli, už ani ve sprintech jim to nejezdí.
Neviem, že by v tejto reakcii ?
Nemame auto tam by mohol sedieť aj pán bozko a skončí v 3 rade
nevím, třeba tohle?
Na to tu máš svojho alzafanboy priateľa, ja šijem len do ľudí čo trepú dve na tri a svoje dojmy prezentujú ako fakty
Začíná to opravdu vypadat, že Ferrari bez protekce nedokáže vyhrát.