Zvykol som si uz davno
To sa len clovek hypuje uz len z principu
Zvykol som si uz davno
To sa len clovek hypuje uz len z principu
Ten Piastri nějakej slabej, ne? 
Je, psychicky to na něj doléhá, tlak vedoucího v šampionátu, antiPiastri rules v McLarenu, vlastně může být rád za to že bude startovat hned za Maxem a Landem, času ztratil více než by měl 
Na to ze ma Emil nejrychlejsi auto, dominantni tak dal Mclarenu jen necelou desetinu, ve sprintu ho asi nechaji se povozit vepredu.
Piastri startuje treti a predsebou ma Landa s Maxom?
tak to Piastri Sprint Winner
Jako mezi Landem a Maxem se se může stát všelicos, to je pravda. Myslím že tam vzájemné antipatie rostou a konflikt nebude daleko.
Dobrý, ale ať se to stane i v hlavním závodě, aby z toho těžil Piastri 
V rb vcera jezdili ve trech?
(kombinezy)

Ne tak Emil ma svoji, spodina taky, poradek musi byt 
Keby v Cine rodak z Ovieda neprehral s tenistom, tak by sa pocitali. 
Spavili zavesenie na hamiltona, upravili brzdy na hamiltona a tu je vysledok, už nech nepocuvaju fakt blbca
Treba Luiho pocuvat ten im pomoze 
čím dlhšie som na tomto fóre, tým viac si uvedomujem, že je to tu je len skupinka zakomplexovaných a toxickych ludí 
no vidis zapadas perfektne
človeče ty prečo čítaš šprintovu kvalifikaciu po kvalifikacii na pretek
braindamage
z toho isteho dovodu čo ty, lebo mi tu niekto odpovedal na koment a prišlo mi upozornenie, ja začinam pochybovat o tvojej mentalnej vybave fakt
ty si pekný mentálny akrobat, ty si odpovedal na moj komentár po 2 dnoch… ale ja som na teba nereagoval…
takže nie nie je to z toho isteho dovodu 
a asi ta dotkol moj komentár, kedže si nanho potreboval reagovat po 2 dnoch
… asi si sa v nom našiel a ta urazil… dost nemilé no… ako sa hovorí… trafená hus zagágala 
vies no, nie kazdy tu je nalepeny celu sobotu a reaguje na komenty no, vecer som sa prihlasil, videl som, ze niekto mi odpovedal na koment na tomto clanku, tak som si precital, a videl som tvoj koment, tak som zareagoval… vidim, že tebe to domyslanie uplne nejde no… prist na forum, kde si pisu zaujati fanusikovia, a byt prekvapeny, že su tu popisane v emociach neobjektivne zaujate a toxicke komenty… nechapem uprimne… co si ako cakal, že na fanusikovskom fore tu budes citat objektivne a nestranne komentare alebo co? ano moje komenty napriklad su tu zaujate a mozno casto aj toxicke, pretoze to je fanusikovske forum pokial si si nevsimol ty mentalny atlet