LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC USA | Magazín F1 - F1online.sk

Zvykol som si uz davno

To sa len clovek hypuje uz len z principu

Ten Piastri nějakej slabej, ne? :slightly_smiling_face:

1 Like

Je, psychicky to na něj doléhá, tlak vedoucího v šampionátu, antiPiastri rules v McLarenu, vlastně může být rád za to že bude startovat hned za Maxem a Landem, času ztratil více než by měl :man_shrugging:

Na to ze ma Emil nejrychlejsi auto, dominantni tak dal Mclarenu jen necelou desetinu, ve sprintu ho asi nechaji se povozit vepredu.

Piastri startuje treti a predsebou ma Landa s Maxom?

tak to Piastri Sprint Winner

Jako mezi Landem a Maxem se se může stát všelicos, to je pravda. Myslím že tam vzájemné antipatie rostou a konflikt nebude daleko.

Dobrý, ale ať se to stane i v hlavním závodě, aby z toho těžil Piastri :smile:

2 Likes

V rb vcera jezdili ve trech? :smiley: (kombinezy)
Snímek obrazovky 2025-10-18 102736
Snímek obrazovky 2025-10-18 102849
Snímek obrazovky 2025-10-18 102855

Ne tak Emil ma svoji, spodina taky, poradek musi byt :face_with_diagonal_mouth:

Keby v Cine rodak z Ovieda neprehral s tenistom, tak by sa pocitali. :sweat_smile:

Spavili zavesenie na hamiltona, upravili brzdy na hamiltona a tu je vysledok, už nech nepocuvaju fakt blbca

Treba Luiho pocuvat ten im pomoze :joy:

čím dlhšie som na tomto fóre, tým viac si uvedomujem, že je to tu je len skupinka zakomplexovaných a toxickych ludí :smiley:

5 Likes

no vidis zapadas perfektne

1 Like

človeče ty prečo čítaš šprintovu kvalifikaciu po kvalifikacii na pretek :smiley: braindamage

z toho isteho dovodu čo ty, lebo mi tu niekto odpovedal na koment a prišlo mi upozornenie, ja začinam pochybovat o tvojej mentalnej vybave fakt

1 Like

ty si pekný mentálny akrobat, ty si odpovedal na moj komentár po 2 dnoch… ale ja som na teba nereagoval…

takže nie nie je to z toho isteho dovodu :smiley:

a asi ta dotkol moj komentár, kedže si nanho potreboval reagovat po 2 dnoch :slight_smile: … asi si sa v nom našiel a ta urazil… dost nemilé no… ako sa hovorí… trafená hus zagágala :wink:

vies no, nie kazdy tu je nalepeny celu sobotu a reaguje na komenty no, vecer som sa prihlasil, videl som, ze niekto mi odpovedal na koment na tomto clanku, tak som si precital, a videl som tvoj koment, tak som zareagoval… vidim, že tebe to domyslanie uplne nejde no… prist na forum, kde si pisu zaujati fanusikovia, a byt prekvapeny, že su tu popisane v emociach neobjektivne zaujate a toxicke komenty… nechapem uprimne… co si ako cakal, že na fanusikovskom fore tu budes citat objektivne a nestranne komentare alebo co? ano moje komenty napriklad su tu zaujate a mozno casto aj toxicke, pretoze to je fanusikovske forum pokial si si nevsimol ty mentalny atlet

1 Like