LIVE: Šprint na VC USA | Magazín F1 - F1online.sk

obrazek
a měl jet kam? :thinking:

Ano, mohol sa tahat za Norrisom.

1 Like

A stratiť tak pozíciu voči 4. Jazdcovi? To by Max nikdy nespravil, tak prečo to vyžadovať od Piastriho.

2 Likes

je ti jasný, že Norris nedobrzdil, jak měl a jel stopu co Max a Piastri brzdil dřív?

tj, ale Verstappen podla teba vyhral titul s pomalsim autom :smiley: :smiley: @mp1 mas pravdu

Bylo by to správné rozhodnutí. Křížit dráhu Hulkovi naopak to nejhloupější.

1 Like

Mrzí mě tam ten Alonso, byl to kousek aby projel, stačilo maličko :confused:

1 Like

a čo teraz robí Norris zle? je pred Piastrim… Piastri to zatočí do Hulka pretože to prekríži

2 Likes

Proc by za to mel moct Lando? Ja sem prisel ted na forum, takze jsem to necetl.

O nehodu si rekl Oscar, ale nemohl za ni, ale sel tam jako kdyby nebylo tesne po startu. Nevycitam mu to, ale Maxovi bych to vycetl. Ale Lando, ten jen podjel Oscara ne? A do zatacky se vesel, kde mel bejt problem?

2 Likes

Koukám, že nikdo se netváří nějak šťastně.

1 Like

ale čo Norris nedobrzdil? :smiley: ved sa potiahol krásne za Verstapena :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

1 Like

OK, máš rád obrázky, tu máš tri. Kam sa akože v tejto situácii chcel Oscar napchať? Kto v takejto pozícii skúsi tento pohyb?

6 Likes

Skoda ze to ten Russell pretahl

Proboha, tady se fatk překroutí úplně všechno. Já nepíšu, že tu nehodu způsobil Norris. Já píšu, že Norris měl horší start, než Piastri a do T1 to pustil pozdě na brzdy, aby se udržel před Piastrim, logicky nemohl Piastri zatočit dřív, když to tam pouštěl Norris na brzdy. To je celý, fakt neuvěřitelný :smiley:

to je celá alonsova kariera… už tolko krát mu stačilo máličko… proste typicka smola ktoru alonso má už 20rokov v F1

1 Like

a kam sa akoze chcel napchat Hulk? vsak ten ma Alonsa este viac po boku ako Piastri Hulka…

1 Like

To nikdo neví, Lando prostě může za všechno… Víc k tomu nedokážu říct.

3 Likes

No Max uz dvakrat vyhral titul s pomalejsim autem. V roce 2021 a 2024. PK v roce 2021 ziskal Mercedes, v roce 2024 McLaren. Tam byl RBR dokonce az treti. To jsou fakta. Tak to proste je.

4 Likes
1 Like

Vsak to nevyzadujem, moze vystrkovat lakte, ked chce, len ked to ma za nasledok vypadok, tak je to celkom mrzute, moze sa Brown aj roztrhnut, ze za to moze hlupak Hulkenberg.

Ale mozno je to pre Piastriho prijatelnejsie takto, nez skoncit za Norrisom. :thinking:

1 Like