LIVE: Šprint na VC Sao Paula | Magazín F1 - F1online.sk

Podla mna za to mohol Helmut Marko so svojim zazracnym ovladacom.

3 Likes

Uff, to uz aj Hitler, ked nariadil Steinerov utok, mal vacsi zmysel pre realitu.

Pytal som sa ho, vraj to bol z jeho strany iba taky test, trestnut najvacsi nezmysel a skusit, ci sa na to niekto chyti.

3 Likes

Líbí se mi, jak tu člověk musí vysvětlovat úplně všechno, protože je velice těžké pochopit satiru

2 Likes

Chudák Ocar.

Aby z toho nakonec ještě neobvinili Vettela, že mu uletěla včela a sedla Oscarovi na průzor.

1 Like

Piastri je ešte mladý, má pred sebou celu karieru, nevadí… z chýb sa učí…

ale taký downfall výkonu v 2.polovice sezóny som už dlho nevidel :smiley:

1 Like

Hele trochu to vysvětluje tu bouračku Piastriho, prostě tam Lando hodil vodu navíc a odnesli to jezdci kteří tam zrovna najeli :man_shrugging: Stalo se, co se dá dělat.

2 Likes

Aby jeste nekdy mel stesti na auto, co ho doveze k titulu…

1 Like

No a chytil, ani to netrvalo dlouho. :slight_smile:

Holt už to není Hogr, ale Kapr.

1 Like

Tak to by meli vsichni za Landem bourat, ne? Teda podle tyhle logiky… Bourala az dalsi auta.

1 Like

No, chapanie satiry asi nie je moja najsilnejsia stranka a tvoj ton na mna vyznel dost vazne. Ale ked to bol len vtip, tak je vlastne vsetko v poriadku. Nabuduce mi tam radsej nechaj poznamku pod ciarou. :wink:

2 Likes

vzdy ma pobavi ako rychlo ste to schopni hodit na Norrisa…

Podobné jako se štěrkem v Australii, tady fakt stačí malo a pilot letí. Škoda.

1 Like

Zbytocne na to tlacil v tejto faze (mal cakat na degradaciu softov), navyse sprintu.
Darmo, tlak bol velky a stupa a iste skusenosti chybaju.

Kazdopadne slo o malickost s fatalnymi nasledkami. To, ze sa tam na rovnakom mieste a case vytrepali dalsi dvaja nie je nahoda a dokazuje ako lahko sa to stane… :slight_smile:

3 Likes

G5PSUf3XwAAff8m

3 Likes

Norris si na sociálních sítích pokecal s Bohem a Bůh mu dal like v této podobě. :wink:

Tak je len o rok mladsi ako Norris.

Nic jsem na něj nehodil, jen vysvětloval že tam došlo ke změně množství vody. Lando to neudělal schválně přece, to by byl velkej koumák :smile:

1 Like

Pobavilo, zrejme to zavazilo, komentoval to aj Kimi. Ale zamer pochybujem :slight_smile:

Mozu sa teraz menit pneumatiky, alebo to uz zakazali?