Podla mna za to mohol Helmut Marko so svojim zazracnym ovladacom.
Uff, to uz aj Hitler, ked nariadil Steinerov utok, mal vacsi zmysel pre realitu.
Pytal som sa ho, vraj to bol z jeho strany iba taky test, trestnut najvacsi nezmysel a skusit, ci sa na to niekto chyti.
Líbí se mi, jak tu člověk musí vysvětlovat úplně všechno, protože je velice těžké pochopit satiru
Chudák Ocar.
Aby z toho nakonec ještě neobvinili Vettela, že mu uletěla včela a sedla Oscarovi na průzor.
Piastri je ešte mladý, má pred sebou celu karieru, nevadí… z chýb sa učí…
ale taký downfall výkonu v 2.polovice sezóny som už dlho nevidel 
Hele trochu to vysvětluje tu bouračku Piastriho, prostě tam Lando hodil vodu navíc a odnesli to jezdci kteří tam zrovna najeli
Stalo se, co se dá dělat.
Aby jeste nekdy mel stesti na auto, co ho doveze k titulu…
No a chytil, ani to netrvalo dlouho. 
Holt už to není Hogr, ale Kapr.
Tak to by meli vsichni za Landem bourat, ne? Teda podle tyhle logiky… Bourala az dalsi auta.
No, chapanie satiry asi nie je moja najsilnejsia stranka a tvoj ton na mna vyznel dost vazne. Ale ked to bol len vtip, tak je vlastne vsetko v poriadku. Nabuduce mi tam radsej nechaj poznamku pod ciarou. 
vzdy ma pobavi ako rychlo ste to schopni hodit na Norrisa…
Podobné jako se štěrkem v Australii, tady fakt stačí malo a pilot letí. Škoda.
Zbytocne na to tlacil v tejto faze (mal cakat na degradaciu softov), navyse sprintu.
Darmo, tlak bol velky a stupa a iste skusenosti chybaju.
Kazdopadne slo o malickost s fatalnymi nasledkami. To, ze sa tam na rovnakom mieste a case vytrepali dalsi dvaja nie je nahoda a dokazuje ako lahko sa to stane… 

Norris si na sociálních sítích pokecal s Bohem a Bůh mu dal like v této podobě. 
Tak je len o rok mladsi ako Norris.
Nic jsem na něj nehodil, jen vysvětloval že tam došlo ke změně množství vody. Lando to neudělal schválně přece, to by byl velkej koumák 
Pobavilo, zrejme to zavazilo, komentoval to aj Kimi. Ale zamer pochybujem 
Mozu sa teraz menit pneumatiky, alebo to uz zakazali?