Tobě už zase začíná záchvat? Neboj, v Bohunicích se o tebe znovu postarají
Á, už je to tu zase. Hogar zkouší provokovat a doufá, že s pokusem s pořadovým číslem 1675892 mu to konečně vyjde.
Uznejme, že ten kluk má opravdu nezlomnou vůli.
S Maxem to byl při restartu skvělý souboj, i když pak se ukázalo že jsou s Astonem mnohem pomalejší
Ale palec nahoru jak si to tam dávali 
Minulej tejden jsem dával Norrisovi 80% šanci na titul a byl jsem opět napadán. Požaduji veřejnou omluvu 
Veřejně se ti omlouváme, je hotovo 
Děkujeme 
212589247892358
Je to tak, nikdo se nesmí vzdát pokud je jakákoliv šance 
Nevím, tohle od Hama na začátku restartu taky není uplně podle předpisů 
Ani restart ani konec sprintu od Hama nebyl v pořádku
Takze si len zo seba spravil klauna ako vzdy a nevies ukazat ani jeden jediny priklad. Najblizsie sa dvakrat zamysli nad tym co tu trepnes aby si za toho klauna nebol kazdy den. Ale asi si si uz zvykol a nemas s tym problem. Alebo si lepsie udrzuj svoj excel, zjavne si si slabo zapisal poznamky.
Co bylo na konci?
Byl jsem na fotbale, takže jsem na to kouknul ze záznamu.
Jsem naprosto v šoku, že Bortoletova nehoda se dojela pod žlutou vlajkou.
Absolutní nesmysl.
Tohle musí být instantní červená vlajka, kde jsou ty ochranné senzory?
Ham nedodržoval deltu na cílovce a snažil se tam předjet Ala
To je vlastně pravda, no předjet ho nemohl, to by přišel jasný trest a Ham by neměl vůbec nic.
Hele, hele!! Mimochodem tady je Verstappen, ktery to udrzel na obrubaku. Ja jen vim, jak ho mas rad, tak ti chci zlepsit vecer.
Jo, ale proste to nemam v kolonce chyba, byla to smula a nemam duvod to menit. To ze nekdo uklouzne nahodne na obrubniku a s nim dalsi dva neni chyba, dalsi projeli stejne misto a nic, to je zbytecna debata, Emil mel stesti ze to vychytal jinak by letel taky.
V klidu, jen te provokuju pred kvaldou stejne jako ty me. Neni to sranda se slickama na mokru a za zadama mit 1000 koni, kteri pohani zadek.