LIVE: Šprint na VC Sao Paula | Magazín F1 - F1online.sk

Tobě už zase začíná záchvat? Neboj, v Bohunicích se o tebe znovu postarají

2 Likes

Á, už je to tu zase. Hogar zkouší provokovat a doufá, že s pokusem s pořadovým číslem 1675892 mu to konečně vyjde. :grin: Uznejme, že ten kluk má opravdu nezlomnou vůli.

S Maxem to byl při restartu skvělý souboj, i když pak se ukázalo že jsou s Astonem mnohem pomalejší :man_shrugging: Ale palec nahoru jak si to tam dávali :+1:

2 Likes

2 Likes

Minulej tejden jsem dával Norrisovi 80% šanci na titul a byl jsem opět napadán. Požaduji veřejnou omluvu :sunglasses:

2 Likes

Veřejně se ti omlouváme, je hotovo :slightly_smiling_face:

1 Like

1 Like

Děkujeme :slightly_smiling_face:

212589247892358

Je to tak, nikdo se nesmí vzdát pokud je jakákoliv šance :+1:

1 Like

Nevím, tohle od Hama na začátku restartu taky není uplně podle předpisů :smile:

2 Likes

Ani restart ani konec sprintu od Hama nebyl v pořádku

Takze si len zo seba spravil klauna ako vzdy a nevies ukazat ani jeden jediny priklad. Najblizsie sa dvakrat zamysli nad tym co tu trepnes aby si za toho klauna nebol kazdy den. Ale asi si si uz zvykol a nemas s tym problem. Alebo si lepsie udrzuj svoj excel, zjavne si si slabo zapisal poznamky.

1 Like

Co bylo na konci?

Byl jsem na fotbale, takže jsem na to kouknul ze záznamu.
Jsem naprosto v šoku, že Bortoletova nehoda se dojela pod žlutou vlajkou.
Absolutní nesmysl.

Tohle musí být instantní červená vlajka, kde jsou ty ochranné senzory?

3 Likes

Moc to nevidím :thinking:

1 Like

Ham nedodržoval deltu na cílovce a snažil se tam předjet Ala

1 Like

To je vlastně pravda, no předjet ho nemohl, to by přišel jasný trest a Ham by neměl vůbec nic.

1 Like

Hele, hele!! Mimochodem tady je Verstappen, ktery to udrzel na obrubaku. Ja jen vim, jak ho mas rad, tak ti chci zlepsit vecer.

https://x.com/F1BigData/status/1987191970213638436

2 Likes

Jo, ale proste to nemam v kolonce chyba, byla to smula a nemam duvod to menit. To ze nekdo uklouzne nahodne na obrubniku a s nim dalsi dva neni chyba, dalsi projeli stejne misto a nic, to je zbytecna debata, Emil mel stesti ze to vychytal jinak by letel taky.

V klidu, jen te provokuju pred kvaldou stejne jako ty me. Neni to sranda se slickama na mokru a za zadama mit 1000 koni, kteri pohani zadek.

1 Like