LIVE: Šprint na VC Sao Paula | Magazín F1 - F1online.sk

Nie, kričať a obúvať sa treba iba na RB fanúšikov.

Škoda, že v Austine si rovnako nemoralizoval voči fanúšikom ktorý písali jak FIA ide na ruku RB :slight_smile:

10 Likes

Jestli Max poje bal deltu, tak tam toho moc nevymyslíš, to je je na trest.
Ale trestat ho za to najetí kousek vedle Piastriho je absurdní

1 Like

Čekali až se prohodí Piastri s Norrisem.

1 Like

Ked niekto chce vylucovat McLaren tak.to je ako napisat McFIA, este aj horsie…
A.takych je tu podstatne viac nez len jeden jediny ako pises, ale OK, obhajuj to…

1 Like

To mohli nechat po restartu :smiley:

1 Like

Kamo… uz prestan sa hrat na pana objektívneho. Nerozstreluj každého, ako by si mal na vsetko patent :wink::handshake: inak som ok

5 Likes

Co je na tom absurudního, když je to v pravidlech?

1 Like

Nechal se Piastrim nachytat :smile:

2 Likes

Edit: mea culpa, nepadlo. Opravujem sa, bolo to “až komentár” nadomnou takže. :slight_smile:

Ako som napísal vyššie. Škoda, že rovnaký meter si neaplikoval v Austine na opačnú stranu.

7 Likes

1 Like

Tak kritika FIA je neustala. Podle me proste FIA chtela co nejdriv pusti zavod a samozrejme jim to nevyslo, pac jsou neschopny se podivat na trat.

Ale jsestli chces neco zazit, tak musis pockat, az ti zacnou psat, jak nejmocnejsi muz v F1 je Landuv tata.
Jak je Lando protezovanej v F1 jeste v dobe kdy tam ani nebyl.
Jak ma Oscar horsi auto a Brown gombik.
Jak trest pro Landa byl jen naoko a bylo jasne ze Max dostane nasobne vetsi trest atd.

To vsechno mozna prijde. Mne se zavod libil. McLaren to zase zvojtil a rekl si o hejt. Max jel krasne a cistej souboj s Charlesem, kterej ukazkove branil.

Za me super. SC byl divnej, mel prijit driv.

1 Like

Dlho mu hrať nestranného nevydržalo no :sweat_smile: aspoň, že ho tu máme “morálny” kompas :upside_down_face:

6 Likes

Typicky prispievatel z f1.sk,kde tiez hral objektinu figuru a inych poucoval.:grinning:

1 Like

Beztak ho vybrzdil :stuck_out_tongue:

jžš však som to bral ironicky zase kľud

1 Like

Ten VER se nakonec sam vyoutuje kdyz bude mit v kazdem zavode penalizaci, hezky se to sleduje.

1 Like

Tam Wittichovi do vysílačky někdo hulákal “thats all about let them race”.
Tak to nechávali, pak už jim přišlo trapný, že tam Hulk chodí po trati, tak to dali.

1 Like

Ferrari asi skúšalo zase nejaké triky na zajtra
image

Je to tam, Max +5.

1 Like

Míšo neutoč tu zase na někoho, jen protože narozdíl od tebe má věcné argumenty :slight_smile:

1 Like