LIVE: Šprint na VC Sao Paula | Magazín F1 - F1online.sk

No, Ferrari jako dost zklamalo, Mercedes teda taky, i když tam jsem byl skeptičtější. U McLarenu, tak zvládli to, ale tempo nebylo oslnivé.

Aston, tragikomedie pokračovala.

2 Likes

Nelze ale opomíjet, že Max má ohnivý motor, takže předjíždění bylo (mělo být) samozřejmostí.

1 Like

Je noted uvidíme jeden bod hore dole

1 Like

Piastri to naopak udelal krasne, vyprovokovat Slimaka je cesta a brat mu body pres penalizace.

2 Likes

To víš, nemůže od určitých uživatelů čekat objektivnost, seberelfexi a ani nic, co by dávalo smysl :slight_smile:

1 Like

Prepac Bretnix ale jansomuz videl aj oneskorene red flags. Kde islo dokonca o bezpecnost.
Bolo to spravne? Nie.
Je to dokaz umyselnej manipulacie? Nie je.

Opakujem, pri x pripadoch kricat ze FIA nepomaha RB (co ja netvrdim), obhajovat AD21 kde slo o titul a nie o par bodikov a FIA nejde na nikoho. To sa tu razi mesiace a zrazu McFIA? Ta co zakala ich kridlo a v Austine trestala Landa? :smiley:

4 Likes

Smrdí to asi jako kauza Horner a obtěžování. :joy:

Ja uprimne nerozumiem, co sa tam vysetruje. Nedodrzanie delty?

Ano bol vedľa Oscara

Pravdepodobne odstup od monopostu pred ním

Nedodržení delty, při konci VSC nesmí být monoposty vedle sebe

3 Likes

Presne tak. Jeden velky cirkus :joy:

Hlupáci z McLarenu opäť v akcii…miesto okamžitej výmeny pozícii a vytvorenia vláčika DRS kde bolo úplne reálne udržanie Leclerca na 3tej pozícii čakali čakali neviem načo aby sa skoro Crashstappen dostal na druhé miesto

1 Like

Říkám, že je to zvláštní. Nic víc.

Možná by bylo snazší nepromítat si do toho určitá podezření, kdyby Zak Brawn s britskými médii v zádech nejeli takovou nátlakovou kampaň, takže člověk se ptá, jestli nenese ovoce.

2 Likes

Ved tu aj rev je :smiley: :smiley:

3 Likes

Max to fakt zvoral při tom restartu? :open_mouth:

4 Likes

Jako měl bys mě pochválit, že jsem si toho nedodržení jako jediný tady všiml.
Nemyslíš, že bych měl fakt dělat toho komisaře?

3 Likes

Měl, jinak tu úderce praskne cévka

1 Like

Jj, ale nemyslím si, že mu dají těch 10s, by spadl za Sainze

Takže je to vlastně ok. :grinning: