No, Ferrari jako dost zklamalo, Mercedes teda taky, i když tam jsem byl skeptičtější. U McLarenu, tak zvládli to, ale tempo nebylo oslnivé.
Aston, tragikomedie pokračovala.
No, Ferrari jako dost zklamalo, Mercedes teda taky, i když tam jsem byl skeptičtější. U McLarenu, tak zvládli to, ale tempo nebylo oslnivé.
Aston, tragikomedie pokračovala.
Nelze ale opomíjet, že Max má ohnivý motor, takže předjíždění bylo (mělo být) samozřejmostí.
Je noted uvidíme jeden bod hore dole
Piastri to naopak udelal krasne, vyprovokovat Slimaka je cesta a brat mu body pres penalizace.
To víš, nemůže od určitých uživatelů čekat objektivnost, seberelfexi a ani nic, co by dávalo smysl
Prepac Bretnix ale jansomuz videl aj oneskorene red flags. Kde islo dokonca o bezpecnost.
Bolo to spravne? Nie.
Je to dokaz umyselnej manipulacie? Nie je.
Opakujem, pri x pripadoch kricat ze FIA nepomaha RB (co ja netvrdim), obhajovat AD21 kde slo o titul a nie o par bodikov a FIA nejde na nikoho. To sa tu razi mesiace a zrazu McFIA? Ta co zakala ich kridlo a v Austine trestala Landa?
Smrdí to asi jako kauza Horner a obtěžování.
Ja uprimne nerozumiem, co sa tam vysetruje. Nedodrzanie delty?
Ano bol vedľa Oscara
Pravdepodobne odstup od monopostu pred ním
Nedodržení delty, při konci VSC nesmí být monoposty vedle sebe
Presne tak. Jeden velky cirkus
Hlupáci z McLarenu opäť v akcii…miesto okamžitej výmeny pozícii a vytvorenia vláčika DRS kde bolo úplne reálne udržanie Leclerca na 3tej pozícii čakali čakali neviem načo aby sa skoro Crashstappen dostal na druhé miesto
Říkám, že je to zvláštní. Nic víc.
Možná by bylo snazší nepromítat si do toho určitá podezření, kdyby Zak Brawn s britskými médii v zádech nejeli takovou nátlakovou kampaň, takže člověk se ptá, jestli nenese ovoce.
Ved tu aj rev je
Max to fakt zvoral při tom restartu?
Jako měl bys mě pochválit, že jsem si toho nedodržení jako jediný tady všiml.
Nemyslíš, že bych měl fakt dělat toho komisaře?
Měl, jinak tu úderce praskne cévka
Jj, ale nemyslím si, že mu dají těch 10s, by spadl za Sainze
Takže je to vlastně ok.