LIVE: Šprint na VC Sao Paula | Magazín F1 - F1online.sk

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
115151515115

Brown na detektor lži. :-1:

2 Likes

Renault už pouhý bod za Williamsem.

Sa mi paci ako selektivne sa pristupuje ku konspiraciam ohladne FIA :smiley:

McLaren double a v spravnom poradi, gratulujem.
Max tiez pekna praca.

2 Likes

Dve kolá sa jazdilo okolo Hulka vyskočeného na treti v plnej rýchlosti. Akonáhle max išiel útok okmažite VSC…

7 Likes

Kiež by od budúcej aezóny prevzal Perezovo miesto, Ten nikomu chýbať nebude

1 Like

Verstappen by měl dostat 10s za předjíždění pod VSC. resp. za nedodržení procedury.

3 Likes

Jaaj, dnes som prijal McLarenu, aby minimalne Piastriho Verstappen zdolal, zase uplne nezmyselny cirkus s tou timovou reziou.

Keď niekto devalvuje Schumiho a spomína pritom Austriu 2002 (ak sa nemýlim), a fandí Landovi, tak by mal byť teraz ticho. :slight_smile:

4 Likes

A McLaren vyhodenie zo šampionátu. Lebo toto smrdí

1 Like

Jo, souhlasim kolego. Jen doufam, ze tam daji Lawsona a ne Colapinta…

Přesně tak.
1515

LEC slaba obrana dneska.

1 Like

Bude trest?
Nebo to VSC je moc malým písmem?

6 Likes

Jestli uz ani s takovou pomoci Norrisova nevyhraje titul, tak ta holka na to fakt nema.

1 Like

Rešpekt pred Piastrim. Dúfam, že všetci Lando fans a fangirls konečne budú držať hubu ohľadom Madarska.

Ake predjizdeni? Koho predbehol? Ked nedodrzanie procedury tak norris piastri aj verstappen si stym ok? :joy:

3 Likes

Páči sa mi jak tu píšete že keby to urobili v RBR tak by tú bolo revu ale práve tým čo tu píšete vlastne robíte to isté čo by robili iní pri RBR :joy::clown_face:

1 Like

bol už VSC end. On môže byť takto ale nesmie ho predbehnúť

1 Like

Max má údajně problémy se zrakem od GP Velké Británie 2021,tak by se to mělo tolerovat ne? :joy:

3 Likes